Wat te doen in BraziliŽ?

Wat is er te doen en te zien in Brazilië? Er zijn veel bijzondere bezienswaardigheden en culturele hoogtepunten, maar tijdens een rondreis in Brazilië wil je vooral kennis maken met de veelzijdige natuur.

Wat te doen in Brazilië

De bruisende steden van Brazilie liggen vooral in het zuidelijke gedeelte van het land, de mooiste tropische stranden liggen meer naar het noorden, maar het natuurschoon bevindt zich in het binnenland. De steden zijn wel leuk te combineren met een natuurvakantie in Brazilië. Na enkele dagen Rio de Janeiro of Sao Paulo geniet je des te meer van de natuur. Tijdens een actieve reis naar Brazilië heb je eigenlijk alle mogelijkheden: van jungle trekkings tot deltavliegen, surfen, duiken en bergbeklimmen... alle activiteiten kan je beoefenen in Brazilië.

Wat te zien in Brazilië

De voornaamste bezienswaardigheden van Brazilië zijn de Iguazu watervallen, de Amazone, de Pantanal, Lencóis Maranhenses, Fernando de Noronha en Bahia. Op NatureScanner vind je per gebied leuke reistips, maar bekijk zeker ook de rondreizen naar alle hoogtepunten en leukste bezienswaardigheden en informatie over de natuur in Brazilie.

Heb jij ook leuke tips voor natuurreizigers?