Ga naar content

Ervaringen Artventures

Artventures biedt je een aantal mooie vakanties naar Hongarije. Genieten van de natuur, de mensen, de gastvrijheid en de heerlijke Hongaarse keuken. Onthaasten pur sang en de stress laat je ver achter je, terwijl je geniet van het schitterende landschap, de herten en reeën, wilde zwijnen en de prachtige vegetatie in een oase van rust. Een lekker hapje en drankje staan klaar na een intensieve dag wandelen. Maar je kunt ook komen schilderen, beeldhouwen met speksteen of mozaïeken. Je bent vrij in je keuze. Kom naar Hongarije voor een vakantie die je niet snel zult vergeten.

Bekijk Artventures

door w.hesterman op geeft een 5.00

In september zijn wij met een grote groep op wandelvakantie geweest in Hongarije. We hebben het voortreffelijk gehad. Mooie wandelingen in diverse gebieden, goede begeleiding, een fijn hotel en mooi weer. Wat wil een mens nog meer!
Op de rustdag 's ochtends naar het Termaalbad. 's Middags aan de schilderworkshop deelgenomen. Een hele ervaring.
Deze vakantie was echt wat een vakantie moet zijn. Heerlijk.
Wil

door Harry Vlaar op

Van 18 tot 25 september zijn we met een groep van bijna 40 wandelaars bij Annerie en Jean geweest voor een wandelweek in Hongarije. En we hebben een heerlijke week gehad. Prachtige wandelingen door authentiek Hongarije. Een verstild dorpje waar de tijd lijkt stil te staan, hier en daar Trabant op het erf, weidse velden en dichte bossen en de mogelijkheid om ook een kortere route te lopen. Door onze groepsgrootte verbleven we die week in hotel Perèsa in Igal.
Een heerlijke accomodatie met vriendelijke mensen.
En wat hebben we genoten van de groep die voor ons tijdens het diner op authentieke Hongaarse instrumenten speelden en, later die week, van een 3 koppig zigeunerorkest die tot onze verrassing nog eens aangevuld werd met dansers die een aantal Hongaarse volksdansen uitvoerden. Kortom; een geweldige week in een rustgevende omgeving met relaxte begeleiding.
Bedankt names deze groep,
Harry Vlaar
Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland.

door Bettie en Guus Ooteman op

Hallo Annerie en Jean,

Ook wij hebben erg genoten van de vakantie.
Waarbij we aantekenen dat ook voor de niet wandelaar het aangenaam vertoeven is in Igal.
De thermen in Igal waren heerlijk.
Ook de massages van buurvrouw Suzanne zijn aan te raden.
Groeten van Bettie en Guus Ooteman.

door Adriaan op

Hoi Annerie en Jean, Wederom voor mij weer een fantastische week. Heb al meerdere weken meegelopen met de wandelweken van Jean. Tochten zijn mooi eten is lekker kortom een ontspannen week. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes, Adriaan

door Annelies en Frank op

Lieve Annerie en Jean, Afgelopen week was weer heel gezellig en ontspannen. Ik dacht dat de vorige keer (2,5 jaar geleden) al goed was maar deze keer was nog gezelliger en ontspannender, mede door het goede gezelschap en het weer. Alweer heel veel dank voor jullie inzet, nooit iets te veel, en voor jullie gezelligheid, Ik hoop dat Jean wat opgestoken heeft van de paddenstoelen die hier groeien. Veel liefs en groetjes, Annelies.
P.S. Annelies als gids en ik voor dubbel tarief gaan we overwegen.
Frank.

Logo van Artventures
8 personen geven Artventures een
4.8
Contact Kanaaldijk 30-1
2741 PA Waddinxveen
wandeleninhongarije.nl
06 33308232

Deel jouw ervaring met Artventures

0
Wordt niet getoond op de site

Top 3 meest bekeken advertenties van Artventures

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!