Ga naar content

Ervaringen BimBimBikes

Fietsverhuur BimBimBikes - Huur makkelijk en snel online een fiets op de leukste vakantiebestemmingen.

Bekijk BimBimBikes

door Marije Scholte Paudel op geeft een 1.00

Wij hebben tijdens onze vakantie in Drenthe bimbambikes gehuurd en betaald. Een dag later zijn wij (vanuit Lhee) met onze kinderen van 3 en 6 de drie fietsen gaan halen. Aangekomen bij de Reiber Rijwielen in Dwingeloo kregen wij te horen dat alle fietsen waren al verhuurd. Ons werd verteld dat Reiber Rijwielen ons niet kon helpen omdat de fietsen via Bimbambikes waren verhuurd.
Wij hadden ons heel erg verheugd op een leuk dagprogramma door Dwingeloo en omgeving op fiets. Dat ging helaas niet door. Bovendien moesten wij met onze kinderen weer 40 minuten teruglopen naar kampeerplaats.
Bimbambikes in een paar woorden: leugens, onprofessioneel en
apathisch!

door Cindy Theunissen op
Heel jammer dit inderdaad. Omdat wij steeds vaker dit soort berichten krijgen, zullen wij BimBimBikes niet langer promoten op Naturescanner.
door Seppe op geeft een 1.00

Na het reserveren en betalen van de fietsen, bleek het verhuurpunt gesloten te zijn door corona (terwijl op de site duidelijk stond dat het open was). Na herhaaldelijk telefonisch contact op te nemen blijven ze weigeren om het geld terug te storten.

door Jeroen op geeft een 0.00

Bimbimbikes is erg slecht. Ze pretenderen enorm veel te kunnen en overal te kunnen boeken. Nou dat kan, maar de fietsverhuurder (waarvan ik er een ben) is de dupe; boekingen komen zo nu en dan binnen, wij verzorgen ze netjes (je kan een klant toch niet laten staan), maar betalingen hebben we nog niet gezien.

Na herhaaldelijk contact te zoeken steeds geen betaling.

Wij stoppen ermee; Wederom een "innovator" die op de MKB zijn zakken heeft gevuld.

door Marisa op geeft een 0.00

Wij hebben slechte ervaring met Bimbimbikes. We huurden voor twee weken fietsen die in slechte conditie bleken te zijn. De banden hadden in zijn geheel geen profiel meer, waardoor we in 130 km 6 lekke banden kregen, zelfs op keurig nieuw asfalt. De verhuurder weigerde er nieuwe banden op te zetten. Na tien dagen waren we er helemaal klaar mee en belden BimBimBikes. Het enige wat zij deden was de verhuurder contacten en vragen of we de fietsen eerder terug mochten brengen en ons geld terug zouden krijgen. Ik moest zelf weer terug bellen naar Bimbim aan het eind van de dag want ze lieten niks meer van zich horen. We hebben ze die dag gewoon toch teruggebracht en later mailde Bimbim dat we ons geld voor de drie dagen dat we de fietsen niet gehuurd hadden terug zouden krijgen. Echter we krijgen uiteindelijk minder geld terug. Lang verhaal kort: Bimbimbikes doet niks als de fietsen in slechte conditie zijn en je moet ook maar hopen dat je nog wat geld terug krijgt. Voortaan zoeken wij zelf weer fietsverhuurders, dat bevalt beter. En bijv. via internetfora achterhalen welke verhuurders goed zijn.

door Debbie de Vries op geeft een 5.00

Supergoed geholpen door megavriendelijke klantservice. We hadden een ingewikkelde vraag omdat we met een grote groep van Haarlem naar Amsterdam wilden fietsen en vervolgens niet meer terug.

Alles is uitstekend geregeld!

door Cpj Slootmaekers op geeft een 0.00

Wij hadden voor vandaag 3 mountainbikes gehuurd voor een halve dag van 11:00 tot 15:00h. in Spa België.
En reeds alles betaald (€57,-).
Eenmaal aangekomen op het adres: Soll Cress hotel in Spaloumont 5 in Spa was er niemand!
En niemand wist hoe dit op te lossen of hoe iemand te bereiken.
Er hing een papiertje met een telefoonnummer aan de deur, maar daar was enkel de voicemail van te bereiken.
Ik heb toen gelukkig via mijn factuur iemand kunnen bellen die mij zei een half uur verder te rijden en dat we van daaruit ook konden starten. Bij Wanna/trois ponts ongeveer
Alhoewel die persoon ons perfect heeft ontvangen en begeleidt, vind ik het nog steeds geen stijl. Ik zou een financiële vergoeding krijgen, maar daar heb ik ook niks meer van gezien, want bij terugkomst was hij ook weer verdwenen.

door Van dooren conny op geeft een 0.00

Wij gaan nooit meer met bim bim bikes in zee , wij zijn zeer slecht behandeld , ik had op 1 februari 8 fietsen gereserveerd voor zondag 9 juni 2019 , zij zouden deze bij hotel Van Der Valk leveren , vrijdagavond 7 juni kreeg ik echter een mail dat alles was geannuleerd , na zaterdag telefonisch contact te hebben gehad bleek hun vervoermiddel om te fietsen te vervoeren defect en konden zij de fietsen niet leveren , zij hebben helemaal geen moeite gedaan om ons verder te helpen , ook hebben zij zelf niets ondernomen om de fietsen toch te kunnen leveren , ik kreeg als antwoord dat het nu eenmaal zo was en dat zij het spijtig vonden . Ik ben hier zeer boos om want ik had alles geregeld voor een groep van 8 vrienden en nu viel ons fiets weekend helemaal in het water

Logo van BimBimBikes
9 personen geven BimBimBikes een
1.4
Contact BimBimBikes Nederland
Rotterdam Science Tower - 8e etage
Marconistraat 16
3029AK Rotterdam

Deel jouw ervaring met BimBimBikes

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van BimBimBikes

Voor iedere subscriber doneren wij jaarlijks aan een natuurproject!