Ga naar content

Ervaringen La Somma

Agriturismo met paarden in Umbrië

Lijkt het je wat om paard te rijden door groene bossen, klimmen naar de pieken van bergen waar je je kunt vergapen aan panoramische uitzichten over zacht glooiende heuvels? Dan is La Somma nabij Spoleto in Umbrië zeker een aanrader. Een brede keus uit ruitervakanties voor alle niveaus, van meerdaagse trektochten tot uitgebreide 'paardrijden en wijnproeven' - arrangementen. Onze collega Gitta is zelf ook bij La Somma geweest, lees meer over haar ervaring op de paardrijden in Umbrië pagina.

La Somma maakt jouw paardrijvakantie één om nooit te vergeten.
Beleef het authentieke Italiaanse plattelandsleven op de rug van het paard. Tijdens de vele tochten maak je ritten door middeleeuwse bergdorpjes, wijn- en olijfgaarden en picknick je gezamenlijk onder het genot van een heerlijk glas vino rosso. Het is alsof hier de tijd heeft stil gestaan, de ideale plek om te onthaasten van het alledaagse leven. Heb jij ervaringen met La Somma, deel dan hieronder jouw review of vakantieverhaal met andere ruiters!

Lees meer op www.lasomma.nl.

Bekijk La Somma

door Roxane Beekwilder op geeft een 4.00

Circa 15 jaar geleden ben ik voor het eerst bij La Somma terecht gekomen en ik ben nooit meer weggegaan. De gastvrijheid van de familie, de betrouwbare paarden en de fantastische afwisselende ritten maken een bezoek aan La Somma onvergetelijk. Of je nu nu wilt springen, dressuur rijden of een buitenrit maken, er is voor iedereen een geschikt paard. De familie doet er alles aan om het jou naar je zin te maken. Een aanrader.

door Ingeborg op geeft een 5.00

In de afgelopen jaren ben ik in totaal 15x (!) terug geweest naar deze meer dan bijzondere plek in Umbrië. Zowel alleen als met diverse introducees als met een vaste groep paardrijd-vriendinnen. Stuk voor stuk valt men, net zoals ik de 1e keer betoverd werd door, voor de gastvrijheid van de familie, de prachtige natuur en heerlijke paarden én uiteraard de Italiaanse keuken. Er was in al die jaren maar 1 minpunt gelet op de Italiaanse zomerse warmte en dat was het ontbreken van een zwembad, echter sinds dit jaar is ook dat punt van de lijst want er is een heerlijk zwembad aangelegd van waaruit je kunt genieten van de bergen die La Somma omringen.
Al met al een aanrader met een hoofdletter A. Mijn 16e bezoek zal zeker komen, want wegblijven is geen optie.

door Ellis Willemse op geeft een 5.00

Wij zijn verschillende jaren geweest en gaan ook dit jaar weer omdat het echt fantastisch is. De paarden zijn heel braaf en betrouwbaar. Gedurende de week krijg je een echte band met ze ongeloofelijk gaaf wat ze voor je doen. De familie is zeer bijzonder het is altijd weer een beetje "thuis" komen, en het eten is heerlijk. Dit jaar kunnen we zelfs zwemmen dus een echte aanrader!

door Kim ruijsestein op geeft een 5.00

Het voelt als thuis komen! Ben al meerdere keren geweest en het is echt een aanrader.
De ritten zijn fantastisch en de natuur zo mooi! Net alsof je in lord of the rings rijdt.
Voor iedereen is er een passend paard.
De familie is zo gastvrij en het gaat als je eigen familie voelen.
Het eten (alleen daar zou je er al voor heen moeten) is echt zo vreselijk lekker en zelfs voor een vegetarische vriendin afwisselend.

Ik ga niet voor niks regelmatig terug om helemaal bij te komen boven op de berg en de boel de boel te laten. Niks hoeft en alles mag.

Logo van La Somma
4 personen geven La Somma een
4.8
Contact Loc. Acqualacastagna 11
Spoleto
www.lasomma.nl
+39-347-3391701

Deel jouw ervaring met La Somma

0
Wordt niet getoond op de site

Top 3 meest bekeken advertenties van La Somma

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!