Ga naar content

Ervaringen B&B De Vossenbarm

B&B De Vossenbarm is, met zijn 5 charmekamers, uniek gelegen bij het beschermde landschap van Vloethemveld in de Vlaamse gemeente Jabbeke. In de omgeving zijn er tal van mooie fiets- en wandelpaden en het is de ideale plek om tot rust te komen in België. Vanuit de accommodatie ontdek je de charme van het Brugse Ommeland, Brugge en de Vlaamse kust. Gastvrouw Christine onthaalt je op een hartelijke, duurzame en ecologische manier.
De bed and breakfast voldoet aan de strengste normen en in 2021 behaalden zij ook het label Green Key, een internationaal label voor duurzaam toerisme. B&B De Vossenbarm maakt o.a. gebruik van optimale isolatie, oriëntatie, warmtepompen, vloerverwarming, 50 zonnepanelen, eigen waterzuivering, regenwater, zoveel mogelijk natuurlijke bemesting (eigen paardenmest), ontbijt met streekproducten en lekkers uit eigen moestuin en boomgaard. Voor de gasten zijn er 2 laadpalen voor elektrische auto's beschikbaar. Huisdieren zijn hier zeer welkom. 
Wij hebben de B and B ervaren als een zeer gastvrije en prachtige overnachtingsplek. Deel hieronder ook jouw review en beoordeling.

Bekijk B&B De Vossenbarm

Er zijn nog geen reviews

Deel jouw ervaring met B&B De Vossenbarm

0
Wordt niet getoond op de site

Top 1 meest bekeken advertenties van B&B De Vossenbarm

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!