Ga naar content

Ervaringen Landal GreenParks

Landal GreenParks is toonaangevend in het verhuur van bungalowparken op diverse bestemmingen (Nederland, Duitsland enz.). Ruim 85 vakantieparken met in totaal ca. 13.700 bungalows. Landal onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen. Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving.

Daarom maakt Landall zich sterk voor de natuur, de directe omgeving waarin het zich bevindt en de mensen waarmee en waarvoor Landal werkt. Duurzaam en betrokken ondernemen. De uitvoering van dit beleid verschilt per park omdat deze allen uniek zijn. Heb jij ervaring met Landal, deel dan hieronder ook jouw beoordeling en review.

Bekijk Landal GreenParks

door Bach One op geeft een 1.00

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf! Onvoorstelbaar…

Al jaren huren wij ieder jaar in het voorjaar en in het najaar een huisje bij Landal GreenParks. Ook ongeveer een week geleden. Wegens bijzondere omstandigheden moesten we verzoeken of de huurperiode een maand later kon worden. Het antwoord:

“Wij waarderen u als vaste gast van Landal GreenParks enorm en willen u daarvoor bedanken. Echter moeten wij onze voorwaarden hanteren.”

Ik zou iedereen willen waarschuwen hier niet te boeken, zo ga je niet met gasten om, zeker niet vaste gasten en al helemaal niet als je ook nog eens gastenverblijven verhuurt.

In het vervolg gaan we dus maar kijken naar andere vakantiehuisjes, waarbij de verhuurder wél weet wat gastvrijheid betekent.

door Henneke op

Overzichtelijke site, goede parken (behalve misschien de oudere parken) Eén opmerking: na selectie van bestemming, periode en aantal personen kreeg ik toch niet alle mogelijke opties te zien. Door zelf naar alle accommodaties te gaan kon ik een ander Landal park kiezen.

door Sylvia van den Heuvel op

Afgelopen jaar zijn we naar Landal Brandnertal geweest in Oostenrijk. Wij hebben een geweldige vakantie gehad. We hadden een geweldig uitzicht, omdat het park aanzienlijk hoog ligt. Ons appartement en de faciliteiten op het park zagen er allemaal keurig, verzorgd en schoon uit. Bij de receptie word je prima geholpen. Het enige waar je op moet letten, met boeken is het aantal slaapkamers, omdat veelal (of allemaal, dat weet ik niet) de 4-persoonsappartementen maar 1 slaapkamer hebben en het andere bed een slaapbank in de woonkamer is.

door Cindy Theunissen op

Hoewel wij zelf meestal de voorkeur geven aan een B&B, hebben we enkele jaren geleden voor het eerst toch eens een aanbieding van Landal GreenParks geboekt, Landal Villages les Gottales in de Ardennen. En ik moet zeggen, het beviel ons prima. Het vakantiepark was kleinschaliger dan ik had verwacht, de huisjes waren best knus en het lag prachtig midden in de bossen. We hebben amper geluiden gehoord van andere mensen. Sindsdien boeken we wel regelmatig een weekendje weg bij Landal, het bevalt steeds goed en voor weinig geld zit je ergens midden in de natuur.

Logo van Landal GreenParks
4 personen geven Landal GreenParks een
3.4
Contact Bezuidenhoutseweg 78
2594 AX Den Haag
0900 - 8842

Deel jouw ervaring met Landal GreenParks

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van Landal GreenParks

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!