Ga naar content

Reisorganisaties

Jij kan ons helpen. Wil jij Naturescanner steunen zonder dat het jou iets kost? Wij verkopen zelf geen vakanties. Onze inkomsten komen uit boekingen via partners waar wij mee werken. De meeste van deze bedrijven betalen ons een commissie of vast bedrag per jaar.

Hoe jij kan bijdragen aan het bestaan van deze website? Wanneer je klikt op een van de links / advertenties op onze site vóór je gaat boeken, dan krijgen wij hier een klein bedrag voor. Het kost jou helemaal niks, je betaalt hetzelfde bedrag als wat je anders zou betalen. Maar het helpt ons enorm, om personeel en website onkosten te betalen. Dank je wel!

Wij werken selectief met organisaties samen. Wat zijn de leukste reisorganisaties voor authentieke vakanties? Er is een groot aantal kleine Belgische en Nederlandse reisbureaus met bijzondere reizen. Daarnaast zien we een trend van grote touroperators die steeds meer kleinschalige accommodaties, actieve vakanties en weg van de massa reizen aanbieden. Ook deze reizen nemen wij op in ons aanbod.

Reisorganisaties Nederland en België

Wij werken samen met onderstaande partners om de meest unieke reizen aan te kunnen bieden op Naturescanner. Groot of klein, wij tonen graag elke reisorganisatie die bijzondere reizen te bieden heeft! Op onderstaande pagina's kan je een beoordeling, review of ervaring schrijven over ieder reisbureau en reviews lezen van anderen.

 
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!