Ga naar content

Ervaringen Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Zij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. De lokale reisexperts zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen, of echte locals. Zij hebben veel ervaring in het samenstellen van maatwerkreizen.

Better Places is een voorloper op het gebied van duurzaam reizen, het is de eerste reisorganisatie in Nederland met een internationale B Corp certificering. Door bijzondere excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels komen jouw euro’s bij de juiste mensen terecht. En je krijgt er een onvergetelijke vakantie voor terug. Ben jij al op reis geweest met Better Places, deel dan jouw reiservaring of review met anderen. Lees ook de beoordelingen over Better Places van andere reizigers.

Bekijk Better Places

door Silke VD op geeft een 5.00

Mijn vriend en ik hebben met BetterPlaces een prachtige en onvergetelijke reis gemaakt naar Madagaskar. Het was een sprong in het diepe om dit vertrouwen uit handen te geven, maar alles is perfect verlopen! Vanaf de eerste gesprekken (met lokale reisexperts) tot het vlotte verloop van de reis. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en we konden dan ook met een gerust gevoel de reis beleven. Hierbij wil ik dan ook andere reizigers prikkelen om bij een volgende reis zeker Madagaskar te overwegen! Wij zien alvast uit naar een volgende reis met BetterPlaces!

door Marielle & Mignon op geeft een 4.00

In november 2022 zijn wij naar het prachtige Madagaskar gegaan. Wat een mooie rondreis. Deze hebben wij met Frank samengesteld. Hierin zaten ervaringen zoals de verschillende landschappen, bijzondere flora en fauna (diverse soorten lemurs, kameleons, etc, en veel bloeiende planten en bomen), veel gewandeld, bounty eiland (ile St Marie is een must-do). En ook onze overige persoonlijke wensen werden in het plan gepast. Wat een enorm afwisselend, kleurrijk en fijn land. met aardige mensen. En alles was op en top georganiseerd door Better places en onze lokale chauffeur (Eri). Daarnaast waren de hotels/lodges super en het eten erg lekker. Een beleving om met heel veel plezier (en mooie foto's) naar terug te kijken!

door Monique op geeft een 5.00

Wij hebben met ons gezin,8 personen, een geweldige tijd gehad in Zuid-Afrika. Judith van Better Places had in samenspraak met ons een mooie route uitgezet en alle wensen van ons gezin erin verwerkt: een aantal parken, mooie natuur, snorkelen/duiken in Sodwana bay en bij Plettenberg Bay tussen de zeehonden en als afsluiting Stellenbosch en Kaapstad. Accommodaties waren prima en vooral Nambu camp was een fantastische ervaring. Als we vragen hadden reageerde Judith meteen en regelde alles. Kortom een fantastische ervaring. Judith, nogmaals bedankt voor alles.

door Petra en Jan op geeft een 4.00

September 2022, we waren 4 weken met Better places in Madagaskar. De reis werd in goed overleg georganiseerd met Frank, een Belg die in Madagaskar een reisorganisatie heeft. Aina, onze zeer vriendelijke, behulpzame, Engels sprekende chauffeur, kwam ons op het vliegveld ophalen en begeleidde ons gedurende onze hele reis. Het werd een bijzondere Reis, veel verschillende dingen gedaan; wandelingen in natuur, Maki’s, kameleons etc etc, veel geklauterd. Prachtig landschap, vooral de rijstvelden, mooie stranden, lieve mensen, heerlijk eten. Kortom enorm genoten. Het enige wat tegen viel waren de wegen, tel dubbele reistijd tegenover in Nederland. Frank en Aina bedankt.

door Gertruud op geeft een 4.00

Onze reis-expert, die zelf in West-Canada woont, heeft onze auto-reis : start in Calgary en via de Canadese Rockies en het mooie en desolate Lund en Vancouver Island naar Vancouver, goed ‘ingericht’. Accommodaties op de mooiste plekjes, veelal met een zelf-catering mogelijkheid en dichtbij de ‘must see en must do’s’. De organisaties, die de excursies verzorgden waren ‘groen’ en droegen in woord en daad bij aan natuurbehoud.
Op vragen werd voorafgaand aan de reis en ook tijdens de reis direct gereageerd, en vooral tijdens de reis is dat erg fijn, omdat we dan geen last hebben vanwege het tijdverschil met Nederland. Een goede ervaring en een prachtige reis in een land waarin de natuur voorop staat, mensen zich bewust zijn van natuurbehoud, verder zijn met recycling dan wij in Nederland, voor ons dus een waardevolle ervaring.

door Muriel op geeft een 5.00

We heb echt een geweldige reis gemaakt naar Costa Rica en zijn zeer tevreden over het persoonlijk contact met de Nederlandse agent die zelf in Costa Rica woont. De reis was volledig afgestemd op onze wensen en gaf toch voldoende ruimte voor invulling van programma ter plekke. We hebben echt in fantastische accomodaties gezeten, en zijn positief dat better places echt met lokale ondernemers werkt zodat het geld ook daar terecht komt

door Beatrice op geeft een 5.00

In september 2022 zijn wij, moeder en dochter, met Better Places naar Bali en Lombok geweest. Deze reis is geweldig georganiseerd door Emile. Onze suggesties zijn prima vertaald in de reis die op maat voor ons gemaakt is. Hoogtepunt voor ons beiden was onze "onbewoond eiland" ervaring, een tropisch eiland waar wij inderdaad de enige 2 toeristen waren. Onbeschrijfelijke ervaring. Tijdens onze reis waren er nog wat vragen en opmerkingen; die werden snel en afdoende opgepakt. We hebben een heerlijke, onbezorgde vakantie gehad met geweldige ervaringen en rekening houdend met ons budget.

door Jacqueline Geestman op geeft een 5.00

Wij zijn met z’n vieren maar Tanzania geweest. We hebben al onze wensen aan Karin van Better Places kenbaar gemaakt. Ze heeft een prachtige reis voor ons samengesteld. We zijn in 2020 ook al naar Tanzania geweest, maar deze reis overtrof de vorige, ook al dachten we dat dat niet mogelijk zou zijn! Onze gids (Silva) had heel veel kennis van de natuur en cultuur van het land. Hij deed zijn werk met heel veel respect voor de natuur en dus de dieren. Dat is precies zoals wij het graag zien! De lodges en tented camps waren super! Wakker gebruld worden door leeuwen en gnoe’s is een prachtige ervaring! Kortom, wij kunnen het iedereen aanraden! Mooi is ook dat het contact met Karin heel goed is tijdens de reis. Ze reageert heel snel als je vragen of opmerkingen hebt.

Karin, nogmaals bedankt voor alles! Het is een onvergetelijke reis geweest!

door Lindy op geeft een 5.00

Het was voor ons de eerste keer Afrika zijn. Het werd Tanzania en we zijn zo blij dat we voor dit land hebben gekozen! Vanwege de ongerepte natuur, vele dieren en lieve mensen. Tijdens de safari liet onze gids Gasper de big 5 zien en de migratie van de gnoes. Na de safari vlogen we door naar Zanzibar. Een mooi tropisch eiland met heel helder zeewater en prachtige stranden. Kortom het was een onvergetelijke reis. Tanzania zit voor altijd in ons hart. Bedankt Astrid! Asante Gasper!

door Armin op geeft een 5.00

Better Places (Astrid&Karin) hebben voor mij en mijn reisgenoot een fantastische reis naar Tanzania samengesteld, speciaal voor fotografen. Alles was tot in de puntjes geregeld, vanaf het boeken tot het thuiskomen. De reden om te kiezen voor Better Places was voor ons het fijne persoonlijke contact. Er wordt naar je wensen geluisterd en alles op maat samengesteld. Extra pluspunten waren onze safari jeep (waar de deuren en stoelen zijn verwijdert om vanuit meerdere hoogtes en punten te kunnen fotograferen), en onze geweldige gids Rama. Hij heeft er echt voor gezorgd dat we geen goede plaatjes, maar waanzinnige foto’s konden maken. Ook de uitgekozen lodges waren meer dan goed, super hygiënisch, lekker eten (voor het eerst in m’n leven NIET ziek geworden naar een Afrikaans land) en fantastisch lieve mensen.
Better Places, 5 sterren is meer dan verdiend. Bedankt voor alles!
Armin & Ivon

door Sonja op geeft een 5.00

We zijn afgelopen zomer een maand met Better Places nar Madagaskar geweest. Het was echt een topreis! Frank heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en een mooie op-maat-reis voor ons samengesteld. We hebben veel bijzondere flora en fauna gezien en kennis gemaakt met vriendelijke mensen. Als je naar Madagaskar wilt, is reizen met Better Places een goede keus!

door Gerben En Natascha op geeft een 5.00

Snelle reactie en zeer goed bereikbaarheid, maatwerk goed vertaald vanuit onze wensen, tot in de puntjes verzorgd. Hele mooie rondreis gemaakt Vanvouver-Vancouver Island- Klahoose Wildernesslodge.

door Paula op geeft een 5.00

Afgelopen juli/augustus hebben wij 3 weken door het fantastische Costa Rica mogen reizen. Samen met Miranda is de reis tot stand gekomen, zij heeft onze wensen goed verwerkt in de route en accommodaties. Onderweg was er af en toe contact met Miranda, erg handig een lokale vraagbaak! Samen met onze kinderen (12&14 jaar) hebben we genoten van de natuur, de vele dieren, het lekkere eten en de hele ontspannen sfeer. Hoogtepunten volgens onze kinderen waren: Eco lodge Congo Bongo, Tortuguero, raften, ziplinen, dieren spotten en golf surfen.

door Ellen op geeft een 5.00

Wij hebben afgelopen zomer een fantastische reis gemaakt naar Tanzania en Zanzibar! We hebben de reis helemaal op maat kunnen maken met Karin en Astrid als lokale experts van Better Places. Alles was perfect geregeld en tussentijds was er ook een fijn contact als bleek dat er nog iets geregeld moest worden (zoals bv een tandarts voor een afgebroken kroon...). Met drie kinderen van 14, 16 en 18 jaar hebben we enorm veel lol gehad, gezien, gelachen, geleerd, gefotografeerd en genoten. Daarbij hadden we ook een super fijne gids die ervoor zorgde dat onze reis echt TOP verliep.
Het is een prachtig land, de bevolking is super vriendelijk en de natuur is indrukwekkend. We komen graag nog eens terug en raden Better Places zeker aan bij iedereen die zo'n fantastische reis wil maken!

door Stephan op geeft een 5.00

We hebben een fantastische Safari gedaan in Tanzania. De ecolodges en kampen waren geweldig en de gids heeft onze vakantie echt gemaakt.
Karin en Astrid de lokale tour operators zijn ontzettend klantgericht en reageren snel

Logo van Better Places
103 personen geven Better Places een
4.7
Contact Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
www.betterplaces.nl
071 516 2025

Deel jouw ervaring met Better Places

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van Better Places

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!