Ga naar content

Bestemmingen

Waarheen op vakantie?

De wereld is bezaaid met mooie natuurgebieden en iedereen heeft een lange wish list van mooie bestemmingen  en droomplekken om naar toe te reizen. Het is niet altijd even makkelijk om te beslissen waarheen te reizen, zeker niet in situaties zoals corona. Daarom delen we graag onze vakantie ideeën met jou: leuke inspiratie voor bestemmingen met natuur.

Mooiste reisbestemmingen ter wereld

Waar ga je op zoek naar die unieke vakantieplek, die aparte vakantie, die speciale reis, die weg van de massa - niet toeristische - vakantiebestemming? Op Naturescanner! Hier vind je de allermooiste, goedkoopste, groenste, speciale en alternatieve bestemmingen in Europa, goedkope vliegbestemmingen in Azië, Afrika, Amerika, Australië. Om je keuze voor een bijzondere bestemming te vergemakkelijken vind je op NatureScanner de mooiste natuurgebieden en de meest bijzondere reisbestemmingen ter wereld, van bijzondere natuurparken dicht bij tot mooie vakantielanden op andere continenten.

Stel zelf je natuurvakantie naar de mooiste bestemmingen samen of boek een volledig verzorgde of georganiseerde reis in januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november of december. Bekijk per continent de top 10 van mooiste landen, mooiste natuurparken en unieke natuurgebieden of vind vakantiebestemmingen voor jouw reis in 2021! Wij wensen je veel reisplezier en genot van een vakantie op de mooiste bestemming van je dromen...

Leukste bestemmingen per maand - Dicht bij en verre bestemmingen

Reisbestemmingen januari - reizen januari
Reisbestemmingen februari - reizen februari
Reisbestemmingen maart - reizen maart
Reisbestemmingen april - reizen april
Reisbestemmingen mei - reizen mei
Reisbestemmingen juni - reizen juni
Reisbestemmingen juli - reizen juli
Reisbestemmingen augustus - reizen augustus
Reisbestemmingen september - reizen september
Reisbestemmingen oktober - reizen oktober
Reisbestemmingen november - reizen november
Reisbestemmingen december - reizen december

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!