Ga naar content

Over ons

Travel Nature! Op Naturescanner.nl vind je inspiratie voor reizen in de natuur en tips om een unieke natuurvakantie te boeken. De teksten worden met veel passie door ons team, en soms ook door lokale insiders, geschreven. Wij zijn al jaren het grootste platform op gebied van natuurreizen in Nederland en België. Daar draagt iedereen zijn steentje aan bij. Niet alleen ons vaste team, maar ook onze reporters, partners, bezoekers en volgers!

Met bijna 3 miljoen unieke bezoekers en 5,5 miljoen pageviews per jaar, zijn wij het grootste outdoor platform van de Benelux

Naturescanner Team

Redacteuren

Naast bovenstaand team zijn er nog meer journalisten en redacteuren actief voor Naturescanner, soms eenmalig soms wat vaker. Wij nemen geregeld deel aan persreizen en naargelang de insteek van de reis, gaat er iemand op pad die affiniteit heeft met de activiteiten. Wil jij ook graag ons team versterken, stuur ons dan gerust een mailtje, wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

Naturescanner maakt deel uit van Webscanner. We tonen inspiratie voor natuur over de hele wereld en het daarbij passende aanbod. Dat zijn soms grote reisorganisaties, maar ook kleine specialisten. Je vindt bij ons alle reizen weg van de massa. Tips voor wandelvakanties en fietsvakanties, rondreizen en bijzondere accommodaties.

Mis je jouw organisatie in ons aanbod, neem dan contact over de mogelijkheden om te adverteren.

Wil je ons steunen?

Dan kan je hier lid worden of eenmalig een kopje koffie betalen (groene button rechtsboven)

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!