Ga naar content

Over ons

Op Naturescanner.nl vind je inspiratie om een onvergetelijke natuurvakantie te boeken. Daarnaast wijzen wij je de weg naar de beste aanbieders van natuurvakanties. De teksten worden deels door ons geschreven, maar vaak ook door lokale insiders en mensen van kleinschalige reisbureau's. We geven tal van tips over reisorganisaties om zelf je reis samen te stellen en leuke aanbiedingen voor groepsreizen en georganiseerde individuele rondreizen. Mooie inspiratie dus om jouw natuurreis te vinden.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij verwijzen door naar betrouwbare organisaties. Dat zijn soms grote en bekende organisaties, maar we zetten ook graag kleinere specialisten in de spotlights. Je vindt bij ons tips voor reizen weg van de massa. Tips voor wandelvakanties en fietsvakanties, vogelreizen naar landen waar andere mensen alleen het strand bezoeken. Werk je zelf bij een reisorganisatie of verkeersbureau, bekijk dan de mogelijkheden om te adverteren.
Wie zijn wie, wie zit er achter de schermen van Naturescanner?

Foto van Cindy Theunissen

Cindy Theunissen

Oprichter en eigenaar van NatureScanner

Hi, ik ben Cindy! Ik heb van kinds af aan een passie voor reizen en voor natuur. Dit wilde ik combineren met mijn kennis van marketing en ervaring in de reisbranche. Zo is in 2010 NatureScanner ontstaan. Inmiddels is de site uitgegroeid tot een platform waar jaarlijks ca. 1.500.000 bezoekers komen, die op zoek zijn naar bestemmingen en reizen.

Ik reis zelf bij voorkeur met man Casper en zoon Ciske. 40 Landen heb ik afgevinkt, waaronder de USA, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Marokko, Namibië, Zuid-Afrika, Chili, Noorwegen, IJsland, Zweden, Montenegro, de UK, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Costa Rica, Sri Lanka, Thailand, Cambodja en de Cookeilanden, en nog veel wensen.

Mensen bewust maken van de natuur is een eerste stap, maar ik ben ambitieuzer dan dat!! Mijn ultieme droom is misschien wat naïef, maar toch is dit het doel waar ik in geloof. Graag zou ik NatureScanner naar een niveau willen brengen waarbij wij in grote schaal natuurbeschermingsprojecten kunnen gaan steunen.  Boek jij je vakantie via NatureScanner en help je ons om te groeien en dit te realiseren? 

Mijn top 3 bestemmingen

Feedback geven