Ga naar content

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

1. NIEUWS - Hoe blijf ik op de hoogte van alle tips over natuurreizen?

  Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van alle nieuws omtrent natuurreizen. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief, volg ons op Facebook of Instagram. Uitschrijven op de nieuwsbrief kan onderaan in de mail, door te klikken op het linkje afmelden. Op de site tonen wij altijd de laatste updates. Mensen die ons volgen zijn niet alleen als eerste op de hoogte, maar maken ook kans op leuke prijzen, extra tips en extra kortingen op natuurvakanties en dagjes uit.

  2. NOTIFICATIES - PUSH BERICHTEN - Hoe schakel ik notificaties op mobiel of desktop uit?

  Wanneer u notificaties van ons ontvangt, heeft u zich hiervoor aangemeld. Wij versturen geen notificaties zonder toestemming.
  - Afmelden Desktop - laptop: om notificaties uit te zetten, kunt u op desktop met rechtermuisklik afmelden, of rechtsonderin deze pagina afmelden.
  - Afmelden mobiel: op mobiel schuift u het menu bovenaan naar beneden. Wanneer u een melding / notificatie van Naturescanner ziet, dan houdt u uw vinger wat langer op deze melding. Dan krijgt u de optie om u af te melden. Hier vindt u alle informatie over het uitzetten van notificaties.

  Afmelden van de nieuwsbrief: onderaan de nieuwsbrief staat een linkje waarmee u zich kunt afmelden voor onze nieuwsbrief. 

  3. WIJZIGINGEN - Hoe kan ik een reis annuleren of wijzigen?

  NatureScanner.nl verkoopt zelf geen reizen. Wij verwijzen jou wel door naar de beste aanbieders, maar voor alle wijzigingen en / of annuleringen, dien je contact te nemen met de betreffende organisatie. Ondanks dat wij alleen de beste reisaanbieders willen tonen, is het altijd mogelijk dat je ergens niet tevreden over bent. NatureScanner kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor fouten van derden. Lees onze disclaimer voor meer informatie over onze aansprakelijkheid.

  4. FOUT - De informatie die ik las op deze site bevat een fout. Wat kunnen jullie hieraan doen?

  Ondanks dat wij alleen de beste reisaanbiedingen willen tonen en de informatie zo veel als mogelijk checken, is het mogelijk dat je ergens niet tevreden over bent en er een foutje in de teksten voorkomt. Wij doen onze uiterste best om dit te vermijden. Laat het ons aub wel even weten en wij passen het zo snel mogelijk aan. NatureScanner kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor fouten van derden. Lees onze disclaimer voor meer informatie over onze aansprakelijkheid.

  5. ESTA - Ik ga op reis naar de USA en las iets over het verplichte ESTA formulier. Wat houdt dit in?

  Het is belangrijk dat reizigers naar de USA rekening houden met het ESTA formulier. ESTA is een Elektronisch Systeem voor Reistoestemming. België en Nederland zijn landen die in aanmerking komen voor het Visa Waiver Programma.

  Alle reizigers onder het Visa Waiver Programma (VWP) zijn verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen voordat zij aan boord kunnen gaan van een vliegtuig of schip naar de Verenigde Staten. Alle houders van een Nederlands of Belgisch paspoort, inclusief kinderen en baby’s, die onder de VWP naar de Verenigde Staten reizen hebben een eigen machine-leesbaar paspoort (machine-readable passports - MRP) nodig.

  Dit betekent dat iedereen zonder MRP, inclusief kinderen die op het paspoort van hun ouders staan, een visum nodig hebben om naar de VS te reizen. Per 8 september 2010 moeten reizigers naar de USA $ 14 betalen voor de ESTA aanvraag. Vraag je het formulier voor die tijd aan, dan is het gratis. De ESTA vergunning heeft een geldigheid van 2 jaar, ongeacht het aantal keren dat je naar Amerika reist. Voor details met betrekking tot de vereisten voor toegang tot de VS en tot de VWP (aangezien er bepaalde beperkingen zijn en de vereisten van tijd tot tijd veranderen) kun je de website van de Amerikaanse ambassade raadplegen.

  Meer vragen of opmerkingen?

  Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!