Ga naar content

Adverteren

 1. Grootste outdoor platform van Nederland en België.
 2. Jaarlijks 2,8 miljoen unieke bezoekers op onze reissite
 3. 35.000+ social media volgers
 4. 100.000+ subscribers op notificatie
 5. 13.600 nieuwsbrief subscribers
 6. Al 13 jaar dé site voor natuurreizigers
 7. Gericht op specifieke bestemmingen, activiteiten of reizen.

Adverteren op Naturescanner

Naturescanner is de grootste outdoor blog en inspiratiesite in de Benelux. Maandelijks zoeken honderdduizenden natuurreizigers uit Nederland en België naar tips en ideeën voor hun volgende natuurvakantie.

 • Piekdag: 7 februari 2022 - 17.346 unieke bezoekers op 1 dag
 • Augustus 2023 - 330.000 UV
 • Gemiddelde duur op de site: 00:06:25
 • Doelgroep: Natuurliefhebbers, reizigers, actieve reizigers
 • Aanbod: Bijzondere bestemmingen en reizen, actief, natuurreizen, weg van de massa.
 • Alle bestemmingen ter wereld
 • Speciale activiteiten- en themapagina's
 • Advertentievoorstel op maat

Een leuke en langdurige samenwerking, net als meer dan 300 andere partners die momenteel adverteren.

Zij werken reeds met ons samen

referenties over ons bedrijf
Naturescanner
Deel op Pinterest
 1. Vergroot uw bereik
  Bent u als bestemming / reisorganisatie / hotel / excursie aanbieder op zoek naar een interessante, reislustige en actieve doelgroep? Vraagt u zich af wat de mooiste affiliatesite is in de reisbranche? De reisjournalisten van NatureScanner richten zich op mensen die houden van natuur en actieve reizen. Met een bereik van 200.000 - 300.000 bezoekers per maand bent u bij ons aan het goede adres.
  Wij hebben een team van 14 reisreporters die regelmatig op stap zijn om te voorzien in de meest actuele informatie over bestemmingen.

 2. Samen een win-win situatie opbouwen
  Wij nemen iedere adverteerder serieus, ook de kleinste aanbieder. Ons doel is om met iedere klant een win-win situatie op te bouwen en een langdurige samenwerking aan te gaan. Is iemand niet tevreden, dan bekijken we altijd verdere mogelijkheden om een site extra te promoten of een bestemming meer in de kijker te zetten.

  NatureScanner.nl behoudt echter ten alle tijden het recht om een adverteerder te verwijderen wanneer er sprake is van aantoonbare oplichting of serieuze klachten van klanten. Wij tonen alleen 100% betrouwbare reisorganisaties. Momenteel werken we samen met bijna 300 reisorganisaties uit Nederland, België en verre bestemmingen.

  Actieve doelgroepDeel op Pinterest
  ||Actieve doelgroep


 3. Bereik een doelgroep die écht geïnteresseerd is in natuurreizen
  Op NatureScanner vindt men informatie en inspiratie voor reizen, zowel in Europa als naar verre bestemmingen. Onze primaire doelgroep is iedereen die geïnteresseerd is in natuurtrips.
  Daaraan gekoppeld de activiteiten die je kunt doen in de natuur (wandelen, fietsen, paardrijden...) en tips over bezienswaardigheden (bergen, rivieren, natuurparken...).  Wij zijn zeer actief op diverse social media kanalen en versturen nieuwsbrieven en push notifications naar een zeer ruim publiek (vraag ons gerust om actuele cijfers).

  NatuurreizigersDeel op Pinterest
  ||Natuurreizigers

  Dit is dan ook het Nederlandse outdoor platform bij uitstek om uw product gericht bij deze ondernemende groep reizigers onder de aandacht te brengen: mensen met aandacht voor de toekomst van onze planeet, met oog voor natuur, duurzaamheid en ecotoerisme en veel tijd en zin om te reizen.

  Onze volgers verdelen zich vooral over twee doelgroepen: de jonge dertigers die tijd en geld hebben om te reizen en de vijftigplussers wiens kinderen uit huis zijn. Maar door ons breed aanbod pagina's zijn er nog veel meer doelgroepen die wij weten te bereiken, zoals wijnliefhebbers, single reizen, vakantie met of zonder kinderen, enz.

  De toekomst van online marketing ligt in het doelgericht adverteren en mensen met specifieke interesses benaderen, in ons geval richten onze reisjournalisten zich op het thema natuur, een brede maar zeer goed gedefinieerde doelgroep.

  En wat is er meer actueel dan het milieu en de natuur? Actief buiten zijn en genieten van rust en schoonheid van de natuur worden steeds belangrijker voor veel mensen. Vooral senioren houden van buiten wandelen en met de vergrijzing van de bevolking richt u zich hier op een groeiende doelgroep. Naturescanner is een van de beste en grootste affiliatesites en biedt dus toegevoegde waarde in het boekingsproces.

Ons op pad sturen

Wil je content voor jouw bestemming, compleet gericht op onze doelgroep? Stuur een reisjournalist van Naturescanner op pad. Wij hebben interesse in Fam Trips, persreizen in groep en compleet individueel uitgewerkte perstrips in de natuur.

Waarom ons naar een bestemming sturen?

Naturescanner staat garant voor directe exposure bij de juiste doelgroep. Gedegen informatie met een goede positionering in Google, waardoor je het hele jaar door een groot bereik hebt. Geen vluchtig bereik, maar waardevolle langdurige content. Bereik mensen die inspiratie zoeken, maar ook die specifiek op zoek zijn naar een unieke vakantiebestemming of reis.
Neem contact op
Bekijk de advertentiemogelijkheden
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!