Ga naar content

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden

 1. Rechtstreeks adverteren, al vanaf € 100 per jaar
  Wij hanteren opstartkosten van € 50 per nieuwe samenwerking.

  Voor de advertenties stellen wij graag een offerte op maat op. Meestal is dit een vast bedrag op jaarbasis. Voor aanbieders van bijvoorbeeld een vakantiehuis kan dit al vanaf € 50,- ex btw per jaar op de minder bekende bestemmingen tot volledig uitgewerkte integraties voor de grote touroperators. Op populairdere bestemmingen zijn de kosten vanzelfsprekend hoger.
 2. Affiliatenetwerk
  U kunt ook adverteren via een affiliatenetwerk, zoals Tradetracker. Wij zijn een reisaffiliate. Dit is op commissiebasis. Wij maken hier een zorgvuldige selectie in. Met organisaties die er alles aan doen om zoveel mogelijk telefonische aanvragen te krijgen zullen wij niet op commissiebasis samenwerken, maar bij voorkeur rechtstreeks. Ook
  maatwerk specialisten promoten wij uitsluitend rechtstreeks.
 3. Content schrijven
  Wanneer u een 100% unieke tekst met content kunt aanleveren die voor ons toegevoegde waarde heeft, dan kunnen we in sommige gevallen een jaar lang een gratis advertentie geven voor een afgesproken periode. De teksten moeten volledig voor ons geschreven zijn en dus niet elders op internet of op uw eigen site staan (google bestraft dubbele content). Wij behouden altijd het recht om teksten te optimaliseren voor zoekmachines en we behouden het recht om andere adverteerders op de aangeleverde pagina te tonen. De teksten blijven onze
  eigendom, ook na afloop van een eventuele samenwerking.

Hoe zien advertenties er uit?

 • Advertentie: een kleine foto, titel en kort tekstje + deeplink naar de site.
 • Banners: wij kunnen banners plaatsen in de formaten 970x250 (homepage), 640x320 (homepage), 300x250 (homepage) en 728x90 (bestemmingen).
 • Tekst aanleveren: Indien u een nieuwe tekst met unieke content en toegevoegde waarde aanlevert, is een gratis tekstlink bespreekbaar.
 • Overige samenwerkingen: Nieuwsbrief integratie, barter deals, persreizen, bijzondere integraties, samenwerkingen of originele ideeën zijn allemaal bespreekbaar.

Online marketing en site optimalisatie

Graag willen wij u erop wijzen dat wij als bedrijf tevens gespecialiseerd zijn in online marketing optimalisatie. Wil je SEA of SEO uitbesteden, neem dan gerust contact met ons. Met ruim 15 jaar ervaring helpen wij u graag bij het adviseren, verzorgen, opzetten of optimaliseren van uw digital marketing: hulp bij Google Ads campagnes, SEO, social media en andere wensen.

- Hoe rank ik mijn website op eerste pagina google?

Wilt u contentmarketing uitbesteden, wilt u weten hoe u hoger in Google kunt staan of zoekt u hulp bij het optimaliseren van uw website in Utrecht of Gelderland, dan kunnen we u helpen. Geen zin om een duur internet marketing bureau te betalen, maar op zoek naar een SEO consultant die met enkele goede adviezen komt die meteen resultaat leveren, dan zit u bij ons goed.

- SEO teksten laten schrijven

Wij helpen je tevens graag met het schrijven van teksten waarmee je op de eerste pagina in Google kunt komen. Hiervoor voeren wij eerst een zoekwoordenonderzoek uit, om vervolgens een of meerdere teksten te schrijven, afhankelijk van uw wensen.

- Referenties

Enkele klanten die wij reeds verder hielpen vanuit ons kantoor in Lunteren en Ede zijn Vliegtickets.nl, ebookers.nl, Ambiance Travel, Kleinensfeervol, Liberty Resorts, Nationaal Groenfonds, Orangetalent en eigenaren van vakantiehuisjes en Bed and Breakfasts.

Er hoeven geen grote budgetten in om te gaan, ook enkele uren werk kunnen wij oppakken indien er tijd voor is. Ook geven wij graag feedback over de conversie optimalisatie op uw eigen website.

Samenwerking met Webscanner

Voor uitgebreide advertentiemogelijkheden en interesse in hulp bij online marketing, neem contact op met WebScanner: +31 (0)318 611 796. Wij denken graag mee en staan u graag te woord.

WebScanner - Online Marketing en SEO advies

Oude Arnhemseweg 46
6741EJ Lunteren


info @ naturescanner.nl
T +31(0)318 611 796

Neem contact op
Bekijk de advertentiemogelijkheden
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!