Ga naar content

Unieke en originele natuurreizen uitgelicht

Wil je dit jaar een gave reis maken die niet alleen uniek is, maar ook nog eens ontzettend origineel? Op NatureScanner staan ruim 8000 leuke reizen naar meer dan 190 vakantiebestemmingen. Daardoor komen wij regelmatig reizen tegen die zo uniek en origineel zijn dat wij denken dat jij als reiziger deze absoluut niet mag missen. Daarom hebben wij een persoonlijke selectie voor jou gemaakt: een overzicht van natuurreizen waar wij op dit moment heel enthousiast van worden! Staat jouw ideale natuurvakantie er ook tussen?

Vietnam met bouwstenen

Afbeelding voor Riksja Vietnam - Bouwstenen (Privé)
Riskja Travel biedt de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Kijk snel voor meer informatie.

Fietsvakantie tip

Afbeelding voor Onderweegs in Italië - Fietsen in Italië
Individuele fietsvakanties: inclusief huurfietsen en mooie routes. Fietsen van adres naar adres incl. transport of fietstocht vanuit een vast verblijf.

Ontvang exclusieve tips en aanbiedingen voor jouw volgende natuurreis

Onze tips voor originele reizen

Originele en unieke reizen

Is 2019 het jaar dat jij die lang gekoesterde droomreis wil gaan maken? Graag geven wij onze reizigers een kijkje binnen onze persoonlijke selectie van meest ultieme reizen, die zo uniek en origineel zijn dat wij denken dat je er nog jarenlang over na zal praten. Op deze pagina vind je een overzicht van avontuurlijke reizen, voor zowel individuele reizigers als in groepsverband. Zoek jij de natuur op tijdens een vakantie binnen europa? Of ga je voor een verre reis? Neem eens een kijkje in het aanbod.

Feedback geven