Ga naar content

Leuke tips voor natuurreizen

Dagelijks tips voor een weekend weg of reis in de natuur

Wil je dit jaar een gave reis maken die niet alleen uniek is, maar ook nog eens ontzettend origineel? Op NatureScanner staan ruim 8000 leuke reizen naar meer dan 190 vakantiebestemmingen. Daardoor komen wij regelmatig reizen tegen, die zó uniek en zó origineel zijn, dat jij deze absoluut niet mag missen. Daarom plaatsen wij elke dag een persoonlijke selectie van originele reizen in de kijker voor jou: een overzicht van natuurreizen waar wij op dit moment heel enthousiast van worden! Staat jouw ideale natuurvakantie er ook tussen?

Vakantie in Denemarken

Afbeelding voor Sol og Strand - 20% korting
Leuke aanbiedingen op vakantiehuizen in Denemarken. Boek voor 2 juni en bespaar 20%.

Vakantietip Schotland

Afbeelding voor Buro Scanbrit - Met DFDS naar Schotland
Ga op een roadtrip door Schotland in de voor- en nazomer. Geniet van ruimte, rustige wegen en prachtige natuur. De reis begint aan boord van DFDS!

Ontvang exclusieve tips en aanbiedingen voor jouw volgende natuurreis

Onze tips voor originele reizen

Originele en unieke reizen

Het zijn bijzondere tijden en dat vraagt om bjizondere reizen. Graag geven wij onze reizigers een kijkje binnen onze persoonlijke selectie van meest ultieme reizen, die zo uniek en origineel zijn dat wij denken dat je er nog jarenlang over na zal praten. Op deze pagina vind je dagelijks een vernieuwd overzicht van avontuurlijke reizen, voor zowel individuele reizigers als in groepsverband. Zoek jij de natuur op tijdens een vakantie binnen europa? Of ga je voor een verre reis? Neem eens een kijkje in het aanbod.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!