Ga naar content

Unieke en originele natuurreizen uitgelicht

Dagelijks nieuwe tips voor gave reizen

Wil je dit jaar een gave reis maken die niet alleen uniek is, maar ook nog eens ontzettend origineel? Op NatureScanner staan ruim 8000 leuke reizen naar meer dan 190 vakantiebestemmingen. Daardoor komen wij regelmatig reizen tegen, die zó uniek en zó origineel zijn, dat jij deze absoluut niet mag missen. Daarom plaatsen wij elke dag een persoonlijke selectie van originele reizen in de kijker voor jou : een overzicht van natuurreizen waar wij op dit moment heel enthousiast van worden! Staat jouw ideale natuurvakantie er ook tussen?

Ultieme beleving: met het gezin naar Costa Rica!

Afbeelding voor Riksja Family - Rondreis & bouwstenen
Met de kinderen naar Costa Rica reizen? Bekijk de voorgestelde rondreizen of stel je rondreis samen aan de hand van bouwstenen.

Gave winterreis!

Afbeelding voor Buro Scanbrit - Winteravontuur in Canada
Super gave winterreizen met husky- en wildsafari's, ijssculpturen en helikoptervlucht. Iets voor jou?

Ontvang exclusieve tips en aanbiedingen voor jouw volgende natuurreis

Onze tips voor originele reizen

Originele en unieke reizen

Is 2020 het jaar dat jij die lang gekoesterde droomreis wil gaan maken? Graag geven wij onze reizigers een kijkje binnen onze persoonlijke selectie van meest ultieme reizen, die zo uniek en origineel zijn dat wij denken dat je er nog jarenlang over na zal praten. Op deze pagina vind je dagelijks een vernieuwd overzicht van avontuurlijke reizen, voor zowel individuele reizigers als in groepsverband. Zoek jij de natuur op tijdens een vakantie binnen europa? Of ga je voor een verre reis? Neem eens een kijkje in het aanbod.