Ga naar content

Leuke tips voor natuurreizen

Dagelijks tips voor een weekend weg of reis in de natuur

Wil je dit jaar een gave reis maken die niet alleen uniek is, maar ook nog eens ontzettend origineel? Op NatureScanner staan ruim 8000 leuke reizen naar meer dan 190 vakantiebestemmingen. Daardoor komen wij regelmatig reizen tegen, die zó uniek en zó origineel zijn, dat jij deze absoluut niet mag missen. Daarom plaatsen wij elke dag een persoonlijke selectie van originele reizen in de kijker voor jou : een overzicht van natuurreizen waar wij op dit moment heel enthousiast van worden! Staat jouw ideale natuurvakantie er ook tussen?

Maak kans op een 3-daagse trip in oldtimer busje

Afbeelding voor Volg en Win!
Op naar 8.000 volgers op Instagram! Zodra we die bereiken verloten we een 3-daagse roadtrip in een OLDTIMER KAMPEERBUSJE van Tralaluna. Lees snel meer.

TIP - Klik je eigen reis samen!

Afbeelding voor NIEUW - De reisplanner van Airtrotter
Met de reisplanner stel je eenvoudig de mooiste rondreizen samen. Kies je bestemming, vervoer, hotels, excursies en meer! Alle info op één plek bij elkaar.

Ontvang exclusieve tips en aanbiedingen voor jouw volgende natuurreis

Onze tips voor originele reizen

Originele en unieke reizen

Het zijn bijzondere tijden en dat vraagt om bjizondere reizen. Graag geven wij onze reizigers een kijkje binnen onze persoonlijke selectie van meest ultieme reizen, die zo uniek en origineel zijn dat wij denken dat je er nog jarenlang over na zal praten. Op deze pagina vind je dagelijks een vernieuwd overzicht van avontuurlijke reizen, voor zowel individuele reizigers als in groepsverband. Zoek jij de natuur op tijdens een vakantie binnen europa? Of ga je voor een verre reis? Neem eens een kijkje in het aanbod.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!