Natuur in Zuid-Amerika

Direct naar onze reistips

Mooiste reisbestemmingen Zuid-Amerika

Een reis door Zuid-Amerika is fascinerend. De natuurparken overschrijden niet alleen grenzen, maar ook onze verbeelding. Van de imposante gletsjerwanden in Patagonië tot de watervallen in Venezuela: een paradijselijk continent met een prachtige natuur strekt zich uit. In dit adembenemende landschap wonen bijzonder vriendelijke mensen, die de natuurreis naar Zuid-Amerika nog mooier maken.

Natuur Zuid-Amerika

Oneindige regenwouden, hoge bergen en hoogvlakten strekken zich uit over het continent van Zuid-Amerika en herbergen nog vele geheimen voor de mens. De natuur in Zuid-Amerika is zo intens, nergens vind je zoveel mooie reisbestemmingen als in Zuid-Amerika. Bekijk onze top 10 van mooiste plekken in Zuid-Amerika en vergelijk bijzondere natuurreizen per land, boek groepsreizen met oog voor duurzaamheid en natuur of vind de goedkoopste Zuid-Amerika reis naar de mooiste vakantiebestemming van Latijns-Amerika, bij betrouwbare reisorganisaties. Beste reistijd Zuid-Amerika: verschilt per land, maar grofweg onze winter, van oktober tot maart.

Natuur Zuid-Amerika (Chili)
Natuur Zuid-Amerika (Chili)
Natuur Zuid-Amerika (Chili) Noord-ArgentiniŽ roadtrip IguaÁu watervallen, ArgentiniŽ Largo Canapa, Bolivia Aparados de Sera, BraziliŽ Karakara Reuzenschildpad op de Galapagos   Guyana-pepervreter Kaiteurwaterval, Guyana Peru


Natuur in Zuid-Amerika - Top 10 natuur landen