Ga naar content

Zuid-Amerika

Een reis door Zuid-Amerika is fascinerend. De natuurparken overschrijden niet alleen grenzen, maar ook onze verbeelding.

Reizen in Zuid-Amerika

Van de imposante gletsjerwanden in Patagonië tot de watervallen in Venezuela: een paradijselijk continent met een prachtige natuur strekt zich uit. In dit adembenemende landschap wonen bijzonder vriendelijke mensen, die de natuurreis naar Zuid-Amerika nog mooier maken. Bekijk alle bestemmingen in Zuid-Amerika.

Natuur Zuid-Amerika

Oneindige regenwouden, hoge bergen en hoogvlakten strekken zich uit over het continent van Zuid-Amerika en herbergen nog vele geheimen voor de mens. De natuur in Zuid-Amerika is zo intens, nergens vind je zoveel mooie reisbestemmingen als in Zuid-Amerika. 

Natuur in Zuid-Amerika
Galapagos eilanden
Deel op Pinterest

Bekijk onze top 10 van mooiste plekken in Zuid-Amerika en vergelijk bijzondere natuurreizen per land, boek groepsreizen met oog voor duurzaamheid en natuur of vind de goedkoopste Zuid-Amerika reis naar de mooiste vakantiebestemming van Latijns-Amerika, bij betrouwbare reisorganisaties. Beste reistijd Zuid-Amerika: verschilt per land, maar grofweg onze winter, van oktober tot maart. 

Bijzondere groepsreizen Zuid-Amerika

Populaire individuele reizen en reizen op maat

Zelfstandig rondreizen, maar de hele organisatie uitbesteden? Dat is zeker geen probleem bij deze reisorganisaties. Bekijk de verschillende voorbeeldreizen in Latijns-Amerika of stel zelf samen met losse modules, die men bouwstenen noemt.

Landenspecialisten

In sommige gevallen kan je ervoor kiezen om je reis neer te leggen bij een organisatie die compleet gespecialiseerd is in één vakantieland. Die weten dan vaak nét wat meer dan de product managers bij grote organisaties, omdat ze zelf vaak in het land zijn geweest.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!