Ga naar content

Natuur in Oceanië

Reis naar Oceanie - Natuur en nog eens natuur

Nieuw-Zeeland en Australië zijn twee van de mooiste reisbestemmingen in Oceanië voor liefhebbers van natuurreizen. Wie houdt van adembenemende natuur, planten en dieren, en veel afwisseling in een reis, die is in Oceanië op zijn plaats. Het continent ligt aan de basis van vele extreme sporten, van Queenstown in Nieuw-Zeeland tot Perth in Australië. De natuur en vulkanische landschappen van Nieuw-Zeeland zijn betoverend mooi. De woestijnen en natuurparken van Australië zijn minstens zo fascinerend en Australie heeft dan weer een grote verscheidenheid aan wildlife. In de oceanen van Oceanie verspreiden zich vele paradijselijke eilanden, zoals Fiji, de Cookeilanden en Micronesië.

Reistips Oceanië

Klaar om de overweldigende natuur van Oceanie in je op te nemen tijdens een reis Down Under? Bekijk hieronder de mooiste natuurreizen in Nieuw-Zeeland en Australie of zoek per land naar de rondreis van jouw dromen.

Leuke groepsreizen

Leuke individuele reizen

Mooiste plekken Oceanië

Wat zijn de mooiste gebieden van Oceanië? Dat is even een lastige vraag. Er zijn zoveel bijzondere plekken, zoveel mooie routes, meren, bergen, natuurparken en mooie steden, dat het bijna niet mogelijk is om daar een eenduidig antwoord op te geven. Op Naturescanner proberen we alle mooiste natuurgebieden van Oceanië te belichten. We geven per gebied uitgebreide informatie met leuke reistips. Daarnaast vind je inspiratie voor bezienswaardigheden en activiteiten. Excursies zoals wandelen, fietsen, kajakken, wildlife spotten en veel meer.

Tips voor reisgidsen

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!