Ga naar content

Ervaringen All for Nature Travel

De mooiste wildlife reizen

Wil je ooit nog eens de tijger, berggorilla, jaguar of ijsbeer in het wild zien? All for Nature Travel is gespecialiseerd in de mooiste wildlife reizen over de hele wereld. Eén van de manieren waarop je met jouw reis kunt bijdragen aan natuurbescherming is duurzaam toerisme. 

All for Nature Travel doet er met haar reizen nog een stapje bovenop; al haar reizen dragen direct bij aan natuurbehoud en de bescherming van het wildlife dat je op haar reizen ziet. Gemiddeld 5% van de reissom investeren zij in het behoud van de natuur.

Wat maakt jouw reis uniek?
De reizen van All for Nature Travel bieden jou de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming. Je reist op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges. De meeste reizen kunnen wij voor u op maat uitwerken of u reist in een kleine groep van 4-10 avontuurlijke natuurliefhebbers. Voor meer informatie over de reizen ga naar www.allfornature.nl

Bekijk All for Nature Travel

door Mike Beets & Trude Veerhoek op geeft een 5.00

“Wij hebben voor All for Nature Travel gekozen vanwege de beste natuurreizen en het uitstekende advies. Ook voor reizen in covid-19 tijd.”

door Wendy Verhoef op geeft een 4.00

"Ik heb enorm genoten van de reis, alles was top verzorgd, mijn dank daarvoor. Daarnaast is jullie doel van duurzaamheid en natuurbescherming gecombineerd met toerisme erg belangrijk en zeer nobel. Zo blijft reizen in de toekomst nog mogelijk!”

door Mw. Braamhaar op geeft een 4.00

Er waren zoveel highlights: de wandelingen met de Maasai, het zien van een luipaard, de avonden om het kampvuur, de gezellige omgang met de mensen (ook in de B&B)

door Maikel en Stephanie op geeft een 4.00

We hebben zeker een leuke safari gehad in Zuid-Spanje. Zijn erg enthousiast over beide gidsen, Sergio en Sylvia! Leuke accommodaties, maar vooral de natuur was fantastisch en zelfs 2x de lynx gezien, ook in de Sierra Morena. Dank voor de organisatie, ook aan beide gidsen.

door Katinka van Mourik op geeft een 4.00

We hebben een geweldige reis gehad in Papoea Nieuw-Guinea, wat een aardige mensen en schitterende natuur. Advies is Port Moresby zoveel mogelijk te vermijden.

door Mevrouw Klein op geeft een 4.00

Highlight van onze reis: De walvissen! Twee bultruggen werden aangevallen door ongeveer 30 rissodolfijnen, ze zaten in hun territorium. Echt een spektakel!!

door Fred Bakker op geeft een 4.00

Elke dag leeuwen en wilde honden gezien en olifanten soms op een paar meter van mijn kamer. Heel bijzonder. We mochten er zelfs bij zijn toen een nieuwe zender bij een leeuwin werd geplaatst. Heel erg mooi!

door Mw. Pisters op

De Grootbos lodge en het verblijf in Kaapstad waren geweldig. Veel walvissen gezien! Het was een heel bijzondere reis, alles is prima verlopen.

door Ingeborgh Jennen op

Goede gorilla sightings, super vriendelijk personeel die alles voor je doen en Johan onze guide was ook heel aardig en kundig. Dus: een fantastische reis en een aanrader voor iedereen die op een avontuurlijke manier Afrika wil ontdekken!!

door Jacques Kuipers op

Ik heb ongelofelijk genoten van deze reis. Het huilen van de wolven is een van de mooiste geluiden die in de natuur te horen is.

door Ingrid Ouwerkerk op

Ik heb een fantastische vakantie gehad. Alles klopte. Ik heb zeer veel dieren gezien. Niet alleen maar tijgers, maar ook de Indische wolf en een kill door wilde honden.

door Fred Bakker op

Ik heb een hele mooie reis gehad. Uitgebreide informatie over het orka project gekregen, en vooral veel orka's en bultruggen van dichtbij gezien. Snorkelen in koud water was ook een ervaring!

door Willem Lageweg op

Alle complimenten aan All for Nature Travel. Het verblijf in Naboisho was werkelijk eerste klas. Op alle fronten een 10: service, accommodatie, maaltijden, gids, natuur en duurzaamheid.

Logo van All for Nature Travel
17 personen geven All for Nature Travel een
4.4
Contact Oudelandseweg 2
3443 AA Woerden
www.allfornature.nl
0348 448 146

Deel jouw ervaring met All for Nature Travel

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van All for Nature Travel

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!