Ga naar content

Ervaringen Abel Reizen

Is het jouw droom om te fietsen langs fjorden en door de hooglanden of om het noorderlicht te zien? Laat Abel Reizen die droom dan voor je waarmaken met een reis op maat. De actieve vakanties van Abel Reizen staan in het teken van natuur, avontuur en genieten. Met reizen in Scandinavië en Schotland kom je in waanzinnige landschappen terecht waar de natuur nog heerst. In de zomermaanden worden fietsreizen per e-bike georganiseerd, in de wintermaanden organiseert Abel Reizen prachtige vakanties naar winterwonderland Lapland. Abel Reizen heeft ook een aantal mooie vakanties in Nederland in het aanbod. Op de e-bike leer je Nederland kennen als nooit tevoren! 

Bekijk Abel Reizen

door Willem & Maaike op geeft een 5.00

Wij hebben een prachtige reis gemaakt met Abel Reizen naar Senja, Vesterålen en Lofoten. We hebben genoten en alles was goed geregeld: de fietshuur, de overnachtingen, de route. In het eerste gedeelte van de reis was het heel rustig met veel hoogtemeters. Het tweede gedeelte kende minder hoogteverschil en meer andere reizigers. De fietsroute is bijzonder mooi en afwisselend. De overnachtingen waren heel prima en het ontbijt was regelmatig subliem. We hebben ook genoten van de sociale contacten met andere fietsers die we onderweg tegenkwamen of bij het ontbijt spraken. Heel mooi om al die verhalen te horen en om regelmatig ook dezelfde mensen tegen te komen en dan nieuwe ervaringen te delen. De huurfietsen waren prima; een gewone trekkingfiets en een ebike. Die combinatie maakt dit soort avontuurlijke reizen voor ons weer mogelijk ondanks het krachtverschil.

door Joyce op geeft een 5.00

For the second year we travelled through Norway by bike organised by Abel reizen…and again everything was perfectly arranged! We had great (new) mountainbikes, the accommodations were all very comfortable, had a pleasant atmosphere and were also on beautiful locations. Daan arranged a trip especially for us. It was a combination of 2 biking routes (Mjølkevegen and Rallarvegen), with extra nights in most of the accommodations and he also arranged all public transportations needed (by bus and by train). When we encountered some real bad weather and flood warnings, Daan was in close contact with us. We were continuously informed about the actual situation and whether it was possible to continue on the original planned route. Exploring a country by bike is such a nice way of vacation. And Daan is right man to arrange all the things needed for a vacation like this. Norway is a beautiful country (even with a lot of rain), we really enjoyed our trip and we hope Daan is able to organise another one next year 😉

door HANNEKE op geeft een 5.00

Net terug van een wintervakantie Noorwegen. Een groep van 5 personen. Geboekt en georganiseerd via Abel Reizen met als contactpersoon Daan. Wat hebben wij genoten en een mooie reis gehad. Alles was tot in de puntjes perfect verzorgd. Prachtige excursies met als groot voordeel dat Daan in alles meedacht. Niets was teveel! Service, tijd en communicatie heel goed. Beste ABEL REIZEN en DAAN....voor nu en nog eens! Bedankt

door Erica & Arie op geeft een 5.00

Onlangs zijn wij 8 dagen naar Fins Lapland geweest, het was supergaaf, fantastisch, geweldig! Mooie natuur, superleuke activiteiten en sport, fijne accommodatie en uitgebreid ontbijt en avondeten. Hele goede dagindelingen met ook nog eigen vrije tijd. Wij hebben enorm genoten en nog steeds aan het nagenieten. Dit alles van start tot finish top georganiseerd door Abel Reizen! De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering was voor ons perfect. Werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld. Groot compliment voor Linda!

Logo van Abel Reizen
4 personen geven Abel Reizen een
5.0
Contact Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
www.abel-reizen.nl
vragen@abel-reizen.nl
06-19426303

Deel jouw ervaring met Abel Reizen

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van Abel Reizen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!