Ga naar content

Ervaringen 333TRAVEL

Individuele reizen op maat. Voor iedereen uniek. 333travel is al 19 jaar gespecialiseerd in het organiseren van verre reizen naar Azië, Afrika en Amerika. Met een persoonlijke aanpak stelt een team van ervaren specialisten individuele rondreizen samen uitgaande van jouw specifieke reisdromen, voorkeuren en het gewenste budget. Naast het boeken van geheel verzorgde rondreizen inclusief vliegtickets, vervoer, accommodatie en excursies, is het bij 333travel ook mogelijk zelf een reis samen te stellen op basis van bouwstenen. Het resultaat is een unieke reiservaring op bijzondere locaties, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Ervaringen 333travel delen

Heb jij ervaringen met 333 reizen, deel deze dan hieronder en bekijk ook de reviews en beoordelingen die anderen geven aan deze touroperator.

Bekijk 333TRAVEL

door Monica Bouman op geeft een 1.00

Onze individuele superior reis naar Costa Rica door #333travel verpest. Van de 8 accomodaties waren er 6 ver onder de maat van wat je mocht verwachten. Letterlijk van bouwplaats tot bouwval! Ondanks dat we gebeld en gemaild hebben dagelijks tijdens onze reis hebben ze ons aan ons lot over gelaten en niets geprobeerd om ons te helpen of andere accomodaties te regelen. We hebben tijdens onze individuele rondreis uren op anderen mensen moeten wachten in bussen en wegrestaurants en bij één transfer stonden we aan de grens met Panama zonder transfer omdat 333travel het tijdsverschil verkeerd in het reisschema had verwerkt. 333travel heeft ons in fe kou laten staan en onze enige vakantie van dit jaar verpest!

Logo van 333TRAVEL
4 personen geven 333TRAVEL een
3.3
Contact Productieweg 2
3481 MH Harmelen
www.333travel.nl
0348 441 951

Deel jouw ervaring met 333TRAVEL

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van 333TRAVEL

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!