Ga naar content

Hotels boeken met iDEAL

Hotel boeken zonder creditcard? Beschik je niet over een creditcard en wil je een hotelovernachting met bankpas betalen via iDEAL, mistercash of bancontact, bekijk dan nu snel onze tips. Een hotel met iDeal boeken is vaak goedkoper, je bespaart allerlei toeslagen zoals de credit card fee.

Hotel boeken met iDeal

Enkele reisorganisaties bieden helaas alleen de mogelijkheid om een hotel met creditcard of visakaart te reserveren. Een hotel boeken met iDEAL is echter mogelijk bij diverse betrouwbare boekingssites. Zij bieden hotels over de hele wereld aan (onderstaande reisorganisaties hebben gemiddeld 100.000 hotels wereldwijd!). Let wel, er zijn uitzonderingen. Sommige hotels bieden niet deze mogelijkheid, met name een groot aantal hotels in Amerika.

Hotels met iDEAL - Hotel zonder creditcard

  • Booking.com - Sinds kort geeft Booking.com per hotel aan wanneer je het kan reserveren zonder creditcard (erg handig) - Tevens veel hotels zonder aanbetaling!

Hotels betalen met Credit Card

Hotelbeoordelingen

Vandaag de dag reserveert iedereen eigenlijk een hotel via internet. De grootste klus is vaak nog een selectie te maken in het overweldigende aanbod. Tegenwoordig tonen alle boekingssites, zoals Booking.com en Expedia ook ervaringen van mensen die via hun site een overnachting in het hotel geboekt hebben. De reviews van reisorganisaties zijn vaak beter te vertrouwen dan de beoordelingen op beoordelingssites.

Daar wordt namelijk nog wel eens vals gespeeld: concurrerende hotels vinden het fijn om negatieve berichten te plaatsen over andere hotels en je weet dus al snel niet meer of een hotelbeoordeling echt is of niet. Daarom raden wij aan om bij het kiezen van een hotel op zijn minst de reviews te vergelijken op Booking.com; deze hotelreserveringssite is internationaal actief en toont de meningen van mensen over de hele wereld. Vervolgens kun je nog je keuze maken op basis van betaalmethoden.

Zie ook Vliegtickets zonder creditcard.

Veelgestelde vragen

Geschreven door
Naturescanner
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!