Ga naar content

Win één van de Rother Wandelgidsen

Rother Wandelgidsen

Hou je van wandelvakanties, dan zijn de groene Rother wandelgidsjes van Uitgeverij Elmar je vast niet onbekend. Al jaren zijn deze zakformaat gidsjes immens populair onder wandelaars in elk niveau. Er zijn bijna 60 bestemmingen uitgegeven, waardoor bijna elke bekende wandelbestemming in Europa inmiddels beschikbaar is.

De Rother wandelgids kenmerkt zich door

- Tientallen wandelroutes per gids
- Betrouwbare beschrijvingen
- Gedetailleerde kaartjes
- Inzichtelijke hoogteprofielen
- Downloadbare GPS-tracks

NIEUW - Rother Wandelgids Denemarken - Jutland

Aan Naturescanner de eer om het nieuwste wandelboekje, Rother wandelgids Jutland, te beoordelen.

Prijsvraag

Wij mochten een Rother gidsje naar keuze weggeven aan onze volgers. Deze wedstrijd is gesloten. De winnaar van de prijsvraag is mevrouw van den Berg. 

Inzendingen (23)

Nathalie Gubbels
Ardèche. Klappen voor de zorg is heel fijn, maar een wandelgids voor de Ardèche bij mijn eerstvolgende vakantie zou geweldig zijn.
Christa De Vries
Eifel. Prachtig gebied in de achtertuin van Nederland. Geweldige bestemming voor een korte vakantie.
Antoinette van den Berg
De wandelgids Corfu. In september met mijn vriendin haar biologische moeder bezoeken op Corfu, kunnen we gelijk ook een paar mooie wandelingen maken!
Renée Dzialiner
Ardennen, lekker dichtbij huis maar toch gevoel op minivakantie te zijn al is het voor 1 dag :)
Evelyn Ploeg
Van de Provence 😍
Sander de Boer
Ierland
Luk Puyl
Ardennen
Edwin Jongmans
Ik wil graag mijn kinderen Sardinië laten zien.
Monica Kienhuis
Schotland
Vivian Limpens-Beaujean
Harz
René Kant
Wales
Christine Heemskerk
Zwarte woud. Vorig voor het eerst geweest een sprookjesachtige wandelgebied wat we graag verder zouden willen ontdekken.
Marianne Weyn
Ardennen
S.I.M. Hofsink-Spijker
van de dolomieten
Ingrid Wennemers
Nederland, een mooie manier om deze gidsen eens uit te proberen.
noel de Prez
ardennen
Caroline Cresens
Graag winnen wij de gids van Madeira. Mijn ouders gingen er enkele jaren geleden heen en spreken er dikwijls over. DE plek waar fauna en flora betoverend mooi zijn. We zagen reisfoto's maar zouden graag met jullie gids zelf op ontdekking trekken.
Wilma Wubs
Het is "Mecklenburgische Seenplatte". Onze dochter is voor 4 jaar naar Greifswald verhuisd, voor een onderzoek aan de universiteit. Zo kunnen wij haar bezoeken, maar ook heerlijk wandelen. Dus ik hoop dat ook de Duitstalige versies mee mogen doen?
Hans Gerritsen
Zwarte Woud-zuid. Onze volgende wandelbestemming, en met zo'n handige Rother wandelgids komen we er zeker wel uit!
Bert Frins
Rondom Salzburg. 'Vroeger' eens te kort geweest. Prachtige stad. Genoeg redenen om terug gaan en stad en het gebied omgeving echt te verkennen.
Fred.W. Heistek
Ardennen
Saskia Hamstra
Ik zou die van Ierland graag willen winnen✌
Hannah Huybrechtse
Ik zou graag de gids over de Dolomieten willen winnen! Deze zomer ga ik met het vriendje wandelen in de Dolomieten en vervolgens trekken we verder Italie in. De gids zou een fijne en zeer gewenste toevoeging zijn aan onze reis (:

Bestemmingen Rother Wandelgidsen

Algarve, Andalusië, Ardennen, Azoren, Bretagne, Camiño Portugues, Camino del Norte, Centraal Noorwegen. Cevennen en Ardèche, Champagne-Ardennen, Corfu, Cornwall-Devon, Corsica, Costa Blanca, Côte d'Azur, Cyprus, Jutland, Dolomieten, Eifel, Fuerteventura, Franciscusweg, Gardameer, Gran Canaria, Harz, Ibiza, Ierland, IJsland, Istrië, Kreta, La Gomera, La Palma, Maggiore, Lanzarote, Lofoten, Madeira, Mallorca, Nederland, Noord-Engeland, Jotunheimen en Rondane, Normandië, Peloponnessos, Picardië, Picos de Europa, Provence, rondom Salzburg, Sardinië, Sauerland, Schotland, Sicilië, Jacobsroute, Tenerife, Via de la Plata, Vogezen, Wales, Zuid-Noorwegen, Zuid-Toscane, Zuid-Zweden, Zwarte Woud-Zuid.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!