Ga naar content

Winactie - Tussen agaves en citroenen

Tussen agaves en citroenen is het nieuwste reisboek van Ingrid Vermulst. Eerder schreef zij al het boek ‘Roze bikini’, over een solo-motorreis door Nederland, België, Frankrijk en Spanje na haar herstel van borstkanker.

‘Tussen agaves en citroenen’ is een reisboek. Het begint op de oude boerderij op het platteland van Andalusië die Ingrid en haar man ruim 12 jaar geleden kochten om hun vakanties door te brengen. Het huis had aanvankelijk geen elektriciteit en water en zorgde hiermee voor een aaneenschakeling van avonturen. Het stel probeerde zich het Spaanse leven eigen te maken en verwonderde zich keer op keer over de Spaanse mentaliteit.

Op een dag besloot Ingrid in haar eentje de rest van Andalusië te verkennen. Met een tent trok ze op pad om te ontdekken of ze er permanent zou kunnen en willen wonen. Langs mooie landschappen, verlaten dorpjes en levendige steden neemt ze je in "Tussen agaves en citroenen" mee in haar leven als solo reiziger.
Het boek is ook een aanmoediging om alleen op reis te gaan.

Ingrid Vermulst (1968) woont inmiddels bijna fulltime in Spanje waar ze schrijft en bezig is met haar andere passie: keramiek. Het boek is sinds 17 september te koop in de boekhandel. Maar jij kunt hem winnen! Maak nu kans op een van de twee boeken die wij samen met de auteur mogen schenken aan een van onze volgers!

Al wat je hoeft te doen is ons vertellen waarom jij zo van Spanje houdt. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober. 

Waarom houd jij van Spanje?

Inzendingen (2)

Nienke Keur
De geweldige combinatie van natuurschoon, cultuur, lekker eten en aardige mensen. En het mooie weer natuurlijk .....!
Marit de Boer
De zon en het heerlijke eten
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!