Ga naar content

Reisverzekering

Het is belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Reisverzekeringen kunnen je namelijk een hoop ellende besparen als je in het buitenland in de problemen komt. Wat zijn goedkope reisverzekeringen? En belangrijker nog: wat is de beste reisverzekering? Vergelijk reisverzekeringen.

Groene Reisverzekering

Een duurzame, doorlopende reisverzekering voor particulieren.
De groene reisverzekering van A Vakanties en Europeesche Verzekeringen is een doorlopende reisverzekering voor particulieren met werelddekking en milieucompensatie. Deze doorlopende reisverzekering is duurzaam omdat er voor iedere afgesloten polis bomen worden aangeplant en er bij vervangend vervoer auto’s worden ingezet in de zuinige energieklasse. De aangeplante bomen zorgen voor CO2 compensatie. Bovendien worden er in ontwikkelingslanden diverse projecten uitgevoerd om voor de lokale bevolking duurzame werkgelegenheid te creëren en de leefomstandigheden in die landen te verbeteren.
De groene reisverzekering kan volledig digitaal worden afgesloten en gewijzigd.

Dekking groene reisverzekering zelf samen stellen

De dekking van deze duurzame reisverzekering voor particulieren kan zelf worden samengesteld door degene die hem online afsluit. Zo kan er gekozen worden voor de basisdekking maar is het ook mogelijk om geld, vervangend vervoer en medische kosten mee te verzekeren. De verzekering kan ook worden uitgebreid met een doorlopende annuleringsverzekering.
Ook tijdens de looptijd van deze verzekering kan de dekking eenvoudig worden aangepast .

  • De groene reisverzekering is 10 % goedkoper.
  • De groene reisverzekering is 10 % goedkoper dan een vergelijkbare doorlopende reisverzekering.  Dit is mogelijk omdat de polis digitaal kan worden afgesloten en deze ook online kan worden gewijzigd.

Overige reisverzekeringen

Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er uiteraard ook nog andere opties om een reisverzekering af te sluiten. De meeste banken bieden ook de kans om een doorlopende of kortlopende reisverzekering te nemen, zie als voorbeeld de ING reisverzekering.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!