Ga naar content

Vacatures Naturescanner

Ben jij een creatief persoon, die houdt van schrijven, digital marketing, boordevol wilde ideeën zit en een passie heeft voor reizen en natuur? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Binnen ons kleine team werken we samen aan alle aspecten van een website. Dat doen we van thuis uit en soms op kantoor in Lunteren (Gelderland). Ook reizen we regelmatig naar bestemmingen.
Je hebt een afwisselend takenpakket binnen de reisbranche.

Een droombaan laat je niet schieten!

Het is druk op kantoor! Wij zijn dus met spoed op zoek naar gedreven mensen die ons kleine team komen versterken! Zou je het te gek vinden om elke werkdag met reizen én natuur bezig te zijn, te schrijven over de mooiste bestemmingen en zelf op pad te gaan? Bekijk dan onze vacatures en reageer vandaag nog als je een van deze droombanen niet wilt laten schieten!

Naturescanner
© Naturescanner
Deel op Pinterest

1. Marketeer

Helaas, deze vacature is vervuld!

  2. Pr-manager

  Helaas, deze vacature is vervuld!

  3. Stagiair

  Ben jij zeer leergierig en ambitieus, actief op Social Media, begaan met natuur en hou je van (foutloos) schrijven? Je studeert in Communicatie, Journalistiek, Toerisme of een andere vergelijkbare richting en bent op zoek naar een uitdagende, leerzame en vooral gezellige stage, neem dan snel contact. Wij zijn op zoek naar een stagiair met mogelijke verlenging tot een vaste baan.

  Contact

  Heb je nog vragen over deze vacatures of wil je graag solliciteren? Stuur dan een mail naar cindy@naturescanner.nl. 

  Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!