Ga naar content

Thule Aion

Tijdens onze perstrips hebben wij veel verschillende outfits nodig. Overdag staan er avontuurlijke activiteiten zoals hiken en mountainbiken op het programma, in de avond moeten we vaak netjes gekleed zijn voor een diner met een afgevaardigde van de regio.

Wanneer je alleen handbagage mee mag nemen is dit soms een uitdaging. Voorheen zat ik altijd te stoeien met plastic zakjes om vieze en schone kleding gescheiden te houden en alles zo klein mogelijk op te vouwen. De nieuwe Thule collectie is ideaal voor ons team.

De THULE Aion serie richt zich op een actieve levensstijl. De indeling maakt het gemakkelijk om diverse outfits mee te nemen voor verschillende doelen. Een compartiment voor sportkleding en een vak voor werkkleding en laptop geven de mogelijkheid om de zaken goed gescheiden te houden zonder dat dingen vies worden.

Review Thule Aion

Bekijk hieronder mijn ervaring met de Thule Aion tassen. Wil je zelf een koffer of rugzak in deze serie kopen, dan kan je o.a. terecht bij Travelbags.nl, zij verkopen de volledige serie.

1. Thule Aion Carry-On Spinner

Deze handbagage tas is gemaakt van duurzaam gewaxt canvas en heeft een veelzijdige compressiepakzak. Ik heb dit koffertje inmiddels al geruime tijd en het is een van mijn favorieten geworden.

© Naturescanner
Deel op Pinterest

Compartimenten voor elk moment van de dag

Aparte vakken voor natte en vieze kleding helpen bij het opbergen van bezwete sportkleding of vieze shirts in compartimenten die geur, vocht en vuil gescheiden houden van de rest van de tas. 

2. Thule Aion reisrugzak

- Packing cube

Super handig in de handbagage zijn de Packing cubes met rits in het midden. Hier kan je flesjes, natte of vieze spulletjes in stoppen bijvoorbeeld. Aan de zijkant rits je het dicht, zodat er echt aparte vakken ontstaan. Je kunt het tussenvak ook oprollen en opbergen in een vak onderin de tas.

Aan de voorzijde binnenin is nog een apart vak met rits voor het opbergen van kabels of andere spullen en een vak voor de laptop. De tweede rits kun je open zetten om de tas groter te maken.

- Vakken voorkant

Voorin zit een vak met sleutelhouder en allerlei kleine vakjes en ritsjes voor reisdocumenten, telefoon, pennen enz.

- Ritsje achterkant

Verborgen op de rug vind je tot slot ook nog een rits. Ideaal voor paspoort of bankpassen.

- Zijvak

Aan de zijkant is een vak voor het opbergen van je drinkfles.

- Riem voor bevestiging op koffer

Op de rugzak zit een een riempje waarmee je de tas makkelijk op de drager van de koffer plaatst.

- Opbergen heuptas

Er zit een ruimte achter de rugtas waar de riemen van de heuptas in geschoven kunnen worden.

3. Thule Aion Sling Bag

Deze heupriem is gemaakt in hetzelfde materiaal en maakt het makkelijk om tijdens het reizen snel bij je meest waardevolle spullen te komen. 

Met gemakkelijke toegang onderweg, kan deze sling ook dienen als een heupriem voor Thule Aion-rugzakken.

Echt heel tof is de functionaliteit waarmee je de heuptas in een ruimte achter de rugzak kunt stoppen zodat alle waardevolle spullen goed opgeborgen zijn. Aan de voorzijde kan je deze vast klippen. Als je de rugzak ziet spreekt dat voor zich.

Materialen Thule Aion

Beschermt je spullen tegen de elementen met een zeer duurzame en waterbestendige canvas stof.

Duurzaam - 100% gerecycled

Thule Aion is de eerste serie producten van Thule, die 100% gemaakt is van gerecycleerde materialen. Het ziet er mooi uit, is super stevig en is dus ook nog eens een duurzaam product!

© Naturescanner
Deel op Pinterest

Bluesign® Product

Bluesign is een label voor veiligheid en milieuvriendelijk. 100% gerecycled polyester en canvas stof met een waterafstotende coating. Het is een materiaal dat ‘werkt’. Naarmate het moment van de dag heeft het een andere look and feel. In daglicht, showroom licht, of 's avonds ziet de tas er anders uit. Naarmate de tijd verstrijkt wordt de stof  nog mooier.

Elke Thule Aion tas is handig in gebruik!

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!