Ga naar content

Thule Subterra2 Carry-On Spinner

In maart 2024 is de gloednieuwe Thule Subterra2 lijn gelanceerd. Een vervolg op de Subterra tassen, koffers en rugzakken met een verbeterd design. Naturescanner Janneke mocht de Thule Subterra2 Carry-On Spinner testen, een koffertje op vier wieltjes. Met 55 cm ideaal voor jouw handbagage in trein of vliegtuig. 

Thule Subterra2 lijn

De Subterra2 lijn van Thule bestaat uit een uitgebreide tassencollectie. Van rugzak tot aan koffer, duffel of laptoptas of -hoes, voor ieder wat wils. Vooral het design is verbeterd ten opzichte van de eerdere Subterra lijn. Met deze stijlvolle items ga je echt de blits maken!

De Carry-On Spinner voldoet aan de internationale norm bluesign®, om het milieu te waarborgen en zowel werknemers als de consument te beschermen. Het is vrij van PFC's en schadelijke chemicaliën. 

Binnenkant
© Naturescanner Janneke
Deel op Pinterest

Review Thule handbagagekoffer

Een rolkoffertje dat je mee mag nemen als handbagage, hoe handig is dat? En dan ook nog eens met een prachtig design, een doordachte indeling om zoveel mogelijk mee te kunnen nemen en een gedegen kwaliteit. Toen de Carry-On Spinner van Thule bij mij thuis arriveerde, was ik meteen fan!

Als ik op persreis ga, is dat vaak voor enkele dagen. Je wilt dan wel verschillende setjes kleding bij je hebben, bijvoorbeeld wandelkleding voor overdag en iets nets voor het diner. Dankzij de indeling van dit koffertje kun je behoorlijk veel meenemen. Zelfs een extra paar schoenen en eventueel een laptop, terwijl je je bagage niet eens hoeft in te checken!

1. Uiterlijk en kwaliteit

De Carry-On Spinner uit de Subterra2 collectie is 55x35x23 cm, heeft een inhoud van 35 liter en kan mee als handbagage. Het koffertje weegt slechts 3,25 kg en is verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Vetiver Gray en Dark Slate. De grijstint is vernoemd naar een Indiase grassoort en vind ik tussen echt grijs en een beetje mosgroen invallen. De nylon stof is prachtig glanzend en is vuil- en waterafstotend. Hier kun je echt wel mee voor de dag komen! De achterkant van de koffer bestaat uit polycarbonaat, een duurzaam harder materiaal in iets donkerder tint grijs.

Vetiver grey
Vetiver grijs
Deel op Pinterest

Wat me meteen opvalt is de kwaliteit van het koffertje. De stof ziet er zeer robuust uit, de wieltjes rollen als een tierelier en maken weinig geluid. De handvatten en YKK-ritsen zijn stevig en de sluitingen voorzien van extra bescherming. Er zit een handig vakje waarin je een briefje met je gegevens kunt schuiven, zodat je het koffertje snel kunt herkennen en het makkelijk te herleiden is als je het kwijtraakt.  

Als ik de trekstang met handvat uitschuif, ben ik blij verrast. De V-tubing-handgreep kan trapsgewijs worden uitgeschoven tot behoorlijk hoog. Met mijn lengte ideaal, want hoe vaak ik al koffertjes heb gehad waarvan het handvat eigenlijk te laag zat... Het gevolg daarvan is dat het koffertje vaak tegen mijn hielen botst als ik het achter me aan rol. Dat is bij dit koffertje van Thule zeker niet het geval. Ook handig: het heeft vier zwenkwielen, dus je kunt het ook makkelijk voor je uitrollen.

Trekstang
© Naturescanner Janneke
Deel op Pinterest

2. Indeling

Over de indeling van het handbagagekoffertje is zeker nagedacht. Allereerst vind je een buitenvak met aparte ritssluiting. Hierin zit ook weer een apart vakje met ritssluiting, voor kleine spullen als je sleutels of iets wat je bij de hand moet houden. Het vak kan niet wagenwijd open, wat het lastiger bereikbaar maakt voor zakkenrollers.

Voorvakken
© Naturescanner Janneke
Deel op Pinterest

De binnenkant is voorzien van meerdere vakken. In het deksel van de koffer kun je bijvoorbeeld je schoenen kwijt en dan is er ook nog ruimte voor andere spullen. De binnenkant van het deksel heeft een rits aan twee kanten, en die kun je beide tot halverwege openritsen en er zit een tussenpaneel, dat je eventueel kunt opvouwen. Zijn je schoenen vies geworden tijdens de reis? Geen probleem, dankzij het tussenstuk blijft zelfs het vak ernaast ervan gescheiden.

Deksel
© Naturescanner Janneke
Deel op Pinterest

Het grote vak bevat twee handige compressieriemen die makkelijk los zijn te schuiven of aan te trekken.

Spanbanden
© Naturescanner Janneke
Deel op Pinterest

Zit je koffer niet helemaal vol? Gebruik dan het compressiepaneel dat makkelijk te bevestigen is. Hiermee kun je kleding samendrukken en spullen op z'n plek houden. Het paneel is ook nog een vak op zich dat met een rits gesloten kan worden. Hier kan prima een laptop, map of boekjes in. Maar je kunt er ook voor kiezen het paneel uit je koffer te laten en eventueel los of in een andere koffer te gebruiken.

Drukpaneel
© Naturescanner Janneke
Deel op Pinterest

De Thule Subterra2 Carry-On Spinner is beschikbaar vanaf 18 maart 2024. Dit artikel werd gesponsord door Thule.

Afbeelding van Janneke Kaim
Geschreven door
Janneke Kaim
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!