Ga naar content

Coleman kampeerstoelen

De kampeerstoelen van Coleman zijn geschikt om mee te nemen tijdens op een vakantie op de camping. Wij mochten 3 stoelen testen op functionaliteit. Het merk heeft een groot aanbod aan stoelen in het assortiment, met voor iedere kampeerliefhebber de perfecte stoel.

Luxe stoelen voor op de camping

De kampeerstoelen die wij hebben getest - de Recliner Chairs - zijn echt bestemd voor kampeerders die voldoende ruimte hebben in de auto of caravan en dus veel spullen mee kunnen nemen, maar ook net dat beetje meer comfort willen. De gewatteerde zitting maakt het tot stoelen van hoogwaardige kwaliteit, voor mensen die voor de tent op vakantie net zo lekker willen zitten als op hun eigen tuinstoel.

Overigens is de campingstoel niet alleen te gebruiken als dusdanig. Je kunt hem ook prima bij je eigen huis als tuinstoel gebruiken.

Recliner Chair

De Recliner Chair van Coleman brengt luxe naar de camping. Hij zit erg gemakkelijk en comfortabel, met een zwart stalen frame, een dik kussen als zitvlak en rugleuning.

Afmetingen en standen

De stoelen zijn 110 cm x 68 cm x 85 cm. In de draagtas zijn ze 107cm x 68 cm x 13 cm. Het gewicht van de kampeerstoel is 7,10 kg en ze kunnen een gewicht dragen van 120 kg. De rugleuning van de kampeerstoel heeft acht verschillende standen, om in elke positie comfortabel te zitten of zelfs om een dutje te doen. Want daar is het toch vakantie voor?

Draagtas

De Recliner Chair is eenvoudig in- en uit te klappen en kan zeer plat gevouwen worden. Elke stoel kan apart ingepakt worden in een handige draagtas en is makkelijk te vervoeren van de auto naar de tent. 

Draagtas Coleman kampeerstoelen
© Naturescanner
Deel op Pinterest

Duurzaam

Je voelt het meteen. De stoelen zijn van goede kwaliteit en duurzaam: hier heb je jaren genot van!

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!