Ga naar content

Kindvriendelijk hotel

Op zoek naar een kindvriendelijk hotel of een bijzondere slaapplek met kind? Als je er op uit gaat met het gezin in Nederland, België of op vakantie naar een ander land, wil je er immers alles aan doen om het ook de kids naar de zin te maken. Het is van uiterst belang dat je een hotel hebt waar je welkom bent met kinderen.

Hotel met kinderen

Waar vind je kindvriendelijke hotels? Wil je een weekend weg in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk of liever naar een verre zonnige bestemming, zoals Turkije of Egypte? Een kindvriendelijk hotel bij de kust of net midden in de natuur. Is het belangrijk voor je dat het hotel aan zee gelegen is, of zoek je een kindvriendelijk hotel in de stad? Wij geven je alvast een aantal tips voor het online reserveren van hotels met kinderen. 

  • Strand: bekijk de reisvoorbeelden van kindvriendelijke hotels op TUI
  • Hotelarrangementen met kinderen: ANWB
  • Kindvriendelijk vakantiepark: Landal
  • Uitgebreid aanbod gezinsvriendelijke hotels: Booking.com

Hotels bij het water

Kinderen houden van water en zoals men altijd zegt: als de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook. Kies dus voor een hotel met zwembad of een hotel bij de kust.

1. Kindvriendelijk hotel met zwembad

Het is misschien een cliché, maar wij hebben het zelf al zo vaak mogen ondervinden met onze zoon. Een zwembad is heel belangrijk wanneer je op vakantie gaat met kinderen. Op jonge leeftijd biedt het water een heerlijke verkoeling, wanneer de kinderen ouder worden is plezier een garantie wanneer je kiest voor een hotel met zwembad.

2. Kindvriendelijk hotel aan zee

Ook populair zijn hotels bij de kust. De hele dag spelen op het strand en springen in de golfen. Welk kind houdt daar niet van?

Op Naturescanner vind je bovendien alle tips over natuurreizen met kinderen naar landen in Europa en andere continenten. Natuur en avontuur gaan hierbij steeds hand in hand, dus wil je interessante tips lezen over actieve vakanties bekijk dan meer leuke tips onze site.

Behalve hotels zijn er natuurlijk nog veel meer kindvriendelijke overnachtingen te vinden. Bekijk onze tips voor bijzondere slaapplekken met kinderen in Nederland.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!