Ga naar content

Ervaringen Anna Hiking

AnnaHiking organiseert actieve vakanties op maat in Griekenland, met name wandel(trek)tochten, wandeltochten vanuit een standplaats of met verplaatsing per (huur)auto en enkele fietsreizen. Je vakantie wordt altijd op maat gemaakt naar jouw wensen. Het is een klein bedrijf, dus je wordt persoonlijk geholpen.

De beide eigenaars wonen zelf al jaren in Griekenland, zijn deskundig en kunnen je bijstaan met adviezen over logistiek (busverbindingen etc.). De bedrijfsfilosofie is: Je kennis laten maken met een Griekenland dat niet breed bekend is bij de toerist; overdag lekker actief zijn en dan ’s avonds een goede maaltijd, een warme douche en een comfortabel bed in een kleinschalige accommodatie. Op dit moment zijn de wandelreisgebieden: noord-Griekenland, Pilion, Peloponnesos, Corfu en Paxos, Andros en Tinos; voor fietsen: de Saronische eilanden, Turkije-Rhodos en Macedonië-Meteora. Op de website www.annahiking.nl vind je alle mogelijkheden. Deel jouw ervaring met Anna Hiking en bekijk de reviews van anderen.

Bekijk Anna Hiking

door Henk Scholte op geeft een 5.00

Ik heb al twee jaar een begeleide trektocht met Annahinking mee gemaakt en kan niet anders zeggen dat beide de moeite meer dan waard zijn geweest. Goede begeleiding. Zowel Annelies als Fred zijn goed thuis in Griekenland en in Epirus al zeker. Ze wonen er al meer dan 10 jaar. Alles klopt en is voortreffelijk geregeld. Ze maken waar wat ze beloven. Verrassingen uitgesloten behalve de verrassingen in de natuur zelf natuurlijk.

Logo van Anna Hiking
1 personen geven Anna Hiking een
4.8
Contact Nistora
44013 Fortosi, Tzoumerka
www.annahiking.nl
+31 6 282 505 64

Deel jouw ervaring met Anna Hiking

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van Anna Hiking

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!