Ga naar content

Ervaringen Explore Namibia

Explore Namibia is gespecialiseerd in individueel op maat gemaakte 4x4 Self-Drive reizen in Namibië en Botswana. Met Nederlandse ondersteuning ter plaatse en het hoofdkantoor in Windhoek, Namibië, regelt Explore Namibia al sinds 2006 alles wat bij deze avontuurlijke reizen komt kijken. Of het nu kampeerreizen met een tent op het dak van een 4x4 betreft, of overnachtingen in luxe lodges, Explore Namibia heeft de meeste uitgebreide lokale kennis paraat om een droomsafari samen te stellen. Ook vliegtickets kunnen geboekt worden bij dit IATA geaccrediteerde reisbureau. Explore Namibia is winnaar van de 2018 Getaway Award en is uitgeroepen tot ‘beste kleinschalige reisorganisatie van 2018’. Heb jij ook ervaring met Explore Namibia, deel dan jouw beoordeling en review met anderen.

Bekijk Explore Namibia

door Steven Slabbers op geeft een 2.00

Teleurstellend
Explore Namibia claimt over een grote gebiedskennis te beschikken waardoor ze je een uitgebalanceerd programma, de slimste route en de beste plekjes kunnen aanbieden.
Dat bleek helaas erg tegen te vallen. Het programma was niet uitgebalanceerd (waarom in hemelsnaam 2 x een cheetah farm), de route was alles behalve slim, en wat Namibia Express aanbeveelt als 'het best bewaarde geheim van Namibia (camp Aussicht) blijkt in werkelijkheid een plek te zijn waar je je ergste vijand nog niet naar toe zou sturen. Een plek die alleen ten koste van lekke banden te bereiken danwel te verlaten is en werkelijk niets positiefs te bieden heeft. De aangeboden voorzieningen zijn uiterst primitief en het beloofde uitzicht is weinig bijzonder.
Ook de route is weinig slim, zo rijd je 200 km om ten behoeve van het bezoek aan een tweede cheetah opvang plek, waar je vervolgens moederziel alleen verblijft zonder dat de beloofde voorzieningen (zwembad, lodge, bar, braaipakket) beschikbaar zijn.
Ook bleek de aangeleverde informatie te vaak hetzij onvolledig hetzij echt onjuist. Al met al heeft Explore Namibia onze reis eerder gecompliceerder dan overzichtelijker gemaakt. Kortom, wat ons betreft geen aanrader.

door Team Explore Namibia op
Beste Steven en Catharina, Wat spijtig te horen dat sommige van de door ons gekozen locaties niet bevielen. Camp Aussicht is inderdaad 10 km ver van de doorgaande weg en heeft eenvoudige voorzieningen. Veel mensen zijn juist daarom gecharmeerd van deze plek. Toch zullen we overwegen om in de toekomst reizigers beter uit te leggen wat deze locatie brengt. Dat jullie bij Otjitotongwe Campsite een dichte bar en lodge vonden heeft wellicht te maken met het feit dat door het lange Hemelvaartsweekend de familie zelf niet aanwezig was. Dat jullie onderweg lekke banden reden is spijtig. Echter van de autoverhuurder mochten we vernemen dat de auto goed was bevallen. Dat is hoe dan ook fijn. In geval van onvolledige informatie in onze documentatie en reis-app ontvang ik graag hierover feedback per email, zouden jullie daar tijd voor willen nemen dan zou dat super zijn. We willen graag reizigers goed informeren en verbeteren teksten continu. Hartelijk dank voor deze terugkoppeling. Groet uit Windhoek, Team Explore Namibia
door Henneke op

Nederlandse eigenaars, woonachtig in Namibië, zeer deskundig m.b.t., in ons geval, de huurauto. Er wordt een reis op maat gemaakt voor je, waarbij heel veel nuttige adviezen gegeven worden. Ga je naar Namibië dan is Explore Namibië dé organisatie!

door Casper van Schaik op

Wij zijn in 2015 naar Namibië geweest en hebben onze reis deels door Explore Namibia laten verzorgen. Het is een Nederlands stel die een best wel groot bedrijf heeft opgezet in Namibië. We waren ontzettend tevreden. De 4WD die we gehuurd hadden was zeer goed uitgerust. We kregen zeker een uur uitleg over de huurauto en we moesten een filmpje kijken over de wegen in Namibië. Er gebeuren erg veel ongelukken en die film gaf aan waar je dus goed op moet letten. Het personeel en de eigenaren van de organisatie zijn erg vriendelijk. Een aanrader wat ons betreft!

Logo van Explore Namibia
6 personen geven Explore Namibia een
4.0
Contact Explore Namibia en Asco Car Hire
P.O. Box 20230
Windhoek
Namibië

Deel jouw ervaring met Explore Namibia

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van Explore Namibia

Feedback geven