Ga naar content

Ervaringen Explore Namibia

Explore Namibia is gespecialiseerd in individueel op maat gemaakte 4x4 Self-Drive reizen in Namibië en Botswana. Met Nederlandse ondersteuning ter plaatse en het hoofdkantoor in Windhoek, Namibië, regelt Explore Namibia al sinds 2006 alles wat bij deze avontuurlijke reizen komt kijken. Of het nu kampeerreizen met een tent op het dak van een 4x4 betreft, of overnachtingen in luxe lodges, Explore Namibia heeft de meeste uitgebreide lokale kennis paraat om een droomsafari samen te stellen. Ook vliegtickets kunnen geboekt worden bij dit IATA geaccrediteerde reisbureau. Explore Namibia is winnaar van de 2018 Getaway Award en is uitgeroepen tot ‘beste kleinschalige reisorganisatie van 2018’. Heb jij ook ervaring met Explore Namibia, deel dan jouw beoordeling en review met anderen.

Bekijk Explore Namibia

door Henneke op

Nederlandse eigenaars, woonachtig in Namibië, zeer deskundig m.b.t., in ons geval, de huurauto. Er wordt een reis op maat gemaakt voor je, waarbij heel veel nuttige adviezen gegeven worden. Ga je naar Namibië dan is Explore Namibië dé organisatie!

door Casper van Schaik op

Wij zijn in 2015 naar Namibië geweest en hebben onze reis deels door Explore Namibia laten verzorgen. Het is een Nederlands stel die een best wel groot bedrijf heeft opgezet in Namibië. We waren ontzettend tevreden. De 4WD die we gehuurd hadden was zeer goed uitgerust. We kregen zeker een uur uitleg over de huurauto en we moesten een filmpje kijken over de wegen in Namibië. Er gebeuren erg veel ongelukken en die film gaf aan waar je dus goed op moet letten. Het personeel en de eigenaren van de organisatie zijn erg vriendelijk. Een aanrader wat ons betreft!

Logo van Explore Namibia
4 personen geven Explore Namibia een
5.0
Contact Explore Namibia en Asco Car Hire
P.O. Box 20230
Windhoek
Namibië

Deel jouw ervaring met Explore Namibia

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van Explore Namibia

Feedback geven