Ga naar content

Ervaringen TUI

TUI heeft verrassend leuke verre reizen, rondreis, fly-drives, autovakanties en goedkope vliegtickets.
Daarnaast hebben zij een belangrijke rol in het verduurzamen van de reisindustrie. Dat doen zij met hun label Fair Travel.

Waarom een groepsreis met TUI?

De reisorganisatie heeft een zeer uitgebreid aanbod aan rondreizen. De groepsreizen van TUI worden aanbevolen omdat men ervaren Nederlandstalige reisgidsen heeft, gegarandeerde vertrekdata en de beste prijsbelofte. Leuke bestemmingen zijn Marokko, Italië, Thailand, Spanje, Griekenland, IJsland, Portugal enz. Zelf op groepsreis geweest? Deel jouw review en beoordeling hieronder.

Ook individuele reizen en losse vliegtickets

Hou jij niet van reizen in groep, dan kan je kiezen voor een individuele reis. De voordelen zijn wederom de prijsgarantie en het feit dat huurauto meestal bij inbegrepen is. Op bepaalde bestemmingen (Peru en Sri Lanka) is soms zelfs een privé-chauffeur inbegrepen. Deze zijn helaas niet altijd boekbaar.

Ben jij op vakantie geweest met deze touroperator en wil je graag jouw vakantietips en reiservaringen delen met anderen? We zijn benieuwd naar jouw reviews over TUI. Deel de ervaring over jouw reis nu met anderen!

Bekijk TUI

door Cindy Theunissen op

Wij zijn met een baby van 4 maanden oud naar de Azoren gereisd. In tegenstelling tot onze normaliter avontuurlijke manier van reizen (met rugtas en we zien wel ter plekke), wilden we dit toch goed georganiseerd doen. Dus we hebben een goedkope vakantie met vliegticket en hotel (Pestana Bahia Praia) geboekt via TUI.nl. We waren erg verbaasd over de kwaliteit van deze vakantie. Alles was goed geregeld. Het cabinepersoneel en het personeel in het hotel waren zeer behulpzaam met ons babytje en zorgden ervoor dat alles zeer soepel verliep. De hotelkamer was mooi, ruim en het hotel niet té massaal. Het had best wel een kleinschalig karakter. Het hotel had een zwembad en zat vlak bij het strand, dus heerlijk voor korte wandelingen. Een goede ervaring dus, dat mag ook gezegd worden!

Logo van TUI
1 personen geven TUI een
5.0
Contact TUI Rijswijk
Volmerlaan 3
2288 GC RIjswijk
Nederland

Deel jouw ervaring met TUI

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van TUI

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!