Ga naar content

Prijsvraag Take the Slow Road

De boeken van Take the Slow Road zijn bestemd voor roadtrippers die graag de onontdekte plekjes en de leukste wegen willen verkennen op hun reisbestemming.

Review Take the Slow Road Engeland en Wales

Ter voorbereiding van onze eigen rondreis door Engeland en Wales in de zomer van 2022 was ik heel blij toen Uitgeverij Unieboek | Spectrum me vroeg of ik dit boek wou lezen en beoordelen. Want zelf zijn wij ook zoekende om op een rustig tempo drie weken lang de natuur in Engeland en in Wales te verkennen. Het boek richt zich vooral op mensen met een camper. Wij rijden met onze eigen auto, maar toch geeft deze gids tal van interessante tips voor een rondreis.

Martin Dorey omschrijft in dit reisboek hoe je weg van de massa op een trage manier de landschappen het best in je kan opnemen. Hij geeft 28 unieke routes door Engeland en Wales met camper of auto. Heb je zelf geen camper, maar zou je dat toch wel eens willen ervaren, niet getreurd! In het boek vind je ook de beste verhuurlocaties voor campers. Je ontdekt allerlei niet te missen bezienswaardigheden, leest meer over het rijden in Engeland en Wales en krijgt tal van tips gericht op natuurliefhebbers, wandelaars, klimmers en surfers.

Win een gratis boek

Wij mogen van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum een gratis Nederlandstalig exemplaar verloten onder onze lezers. Al wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag beantwoorden! De winnaar wordt hierover bericht op 6 juni 2022.

Welke plek in Engeland of Wales zou jij graag een keer bezoeken?

Inzendingen (18)

Kurt Goddyn
Stonehenge
Sandra Van Impe
Robin Hood's Bay
Esther Bakker
Isle of Skye
Betty Jaasma
East Anglia
Ruud Tusveld
Castle Combe
Sander de Boer
Snowdonia
Caroline Gebuijs
Snowdonia National Park
Annette Smit
Veel te veel om op te noemen. Favorieten zijn York, Canteburry ( maar dat is meer voor mijn man, die heeft daar een tijdje een lief gehad, eeuwen geleden) en ik zou graag naar Wales willen. Ooit eens een avond doorgebracht met mensen uit Wales, verstond er niets van zelfs niet na een redelijke hoeve...
Chris Jongelinghs
Lake District
Sandra Meertens
The Jurassic Coast
Yolanda Lamers
Snowdonia
Ben De Boer
Het Peak District
Johan Van den Bussche
Lake district !!
Marieken Clinckspoor
New Forest National Park
Marja Bos
Snowdonia National Park!
Martin van den Berg
Kent en Cotwall
René Kant
Pembrokeshire Coast
Christophe Simoen
Scilly eilanden

Martin Dorey is schrijver van deze succesvolle reisboekenserie. Daarnaast is hij surfer en anti-plastic campagnevoerder. In 2011 presenteerde hij een reisprogramma op BBC 2, One Man and his Camper Van. In deze serie verschenen ook Take the slow road Schotland, Take the slow road Ierland en Take the slow road Frankrijk.

Bekijk het boek op Bol.com.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!