Ga naar content

NKBV reisverzekering actie

Heb je moeite met het vinden van een juiste reisverzekering? Stel, je bent een avonturier en gaat graag op actieve reizen waarbij je regelmatig buiten de gebaande paden gaat. Dan wil je geen onnodige risico's nemen met je reisverzekering. Eindeloos complexe polissen doorlezen en vooral de kleine lettertjes lezen.

NatureScanner heeft samen met NKBV een mooie actie, waarbij je naast een volledig lidmaatschap bij de De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging ook nog eens een jaar lang compleet verzekerd bent tijdens jouw vakanties, zowel binnen als buiten Europa. De dekking is alles wat een normale reisverzekering ook biedt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s. Met NKBV kun je overal ter wereld onbezorgd op reis gaan, of je nu kiest voor een comfortabele strandvakantie of een uitdagende wandeltocht in de bergen.

Over de NKBV reisverzekering

De NKBV heeft speciaal voor bergsporters en (berg)wandelaars de NKBV-reisverzekering met bergsportdekking ontwikkeld. Deze verzekering heeft een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen. Opsporing, redding en repatriëring worden vergoed, wanneer en waar ook ter wereld. Ideaal voor de avontuurlijke bergsporters, trailrunners en (berg)wandelaars.

De reisverzekering kun je alleen afsluiten als je lid bent van de NKBV.

Reizverzekering bergenDeel op Pinterest

Bergwandelen

Als bergwandelaar, alpinist, trailrunner en klimmer zoek je ongebaande paden op. In tegenstelling tot andere reisverzekeringen dekt de NKBV-reisverzekering ongevallen buiten gebaande paden.

Alpinisme

Begeef jezelf tussen rotsen, ijs en gletsjers met een gerust hart. Of er nou iets gebeurt tijdens je dagwandeling, huttentocht of klimtocht, de NKBV-reisverzekering vergoedt opsporing, redding en repatriëring, wanneer en waar ook ter wereld!

Strandvakantie

De NKBV-reisverzekering biedt ook dekking voor je strand- of duikvakantie. Hij biedt alles wat een normale reisverzekering ook biedt met een dekkingsperiode van 46 aaneengesloten dagen.

De kleine lettertjes

• Je NKBV lidmaatschap dien je zelf voor 1 november van het kalenderjaar op te zeggen.
• Je reisverzekering kan je tot 31 januari opzeggen.
• Het lidmaatschap en de verzekering gelden voor het betreffende kalenderjaar.

De reisverzekering van NKBV dekt alle bergsport en wintersportrisico's
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!