Ga naar content

Transsiberie Express

Mooiste treinreizen - De Transsiberië Express is een treinreis die iedereen eens in zijn of haar leven gemaakt zou moeten hebben. Een overzicht van tips voor een tocht met de Transsiberië Express.

Reis met de Transsiberie Express

Heb jij vragen over een reis met de Transsiberië Express? Wat is de beste reistijd? Welk visum moet je regelen? Op welke plekken zijn er haltes? Wat krijg ik onderweg te zien?

Join-in Reizen

De Transsiberië Express is een absolute aanrader, maar het is voor velen best een spannende reis. Wanneer je met zijn tweeën reist vind je het misschien nog steeds erg spannend en veel geregel. Een groepsreis is wellicht weer niet jouw ding. Wat blijft er dan nog over? 

Wij goed nieuws voor jou: Your Planet introduceert een compleet nieuw concept, namelijk Join-in reizen. Het komt erop neer dat je in een klein groepje met andere reizigers gaat reizen. De kosten, zoals taxi's en ander vervoer of gidsen, worden gedeeld met de medereizigers. Bovendien biedt deze soort van reizen je veel vrijheid. Je bent niet gebonden aan een groep. Omdat join-in reizen een nieuw concept betreffen, gaat Your Planet van start met slechts een beperkt aantal reizen, een daarvan is de Transmongolie Express. Kijk voor meer informatie en online boeken op Your Planet Travel.

Lees tevens meer informatie over reizen met de Transmongolië Express.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!