Ga naar content

Transsiberie Express

De Transsiberië Express is een reis die iedereen eens in zijn of haar leven gemaakt zou moeten hebben.

Reis met de Transsiberie Express

Je hebt vast veel vragen over een reis met de Transsiberië Express. Wat is de beste reistijd? Welk visum moet je regelen? Op welke plekken zijn er haltes? Wat krijg ik onderweg te zien?
Om je op weg te helpen heeft onze partner Your Planet een Transsiberië gids samengesteld. Deze startersgids bevat alle informatie voor het voorbereiden van jouw Transsiberië reis!

Top 3 geboekte Transsiberië reizen

Join-in Reizen

De Transsiberië Express is een aanrader van jewelste! Maar het is best een spannende reis. Wanneer je met zijn tweeën reist vind je het misschien allemaal spannend. Een groepsreis is dan weer niet jouw ding. Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Your Planet introduceert een compleet nieuw concept, namelijk Join-in reizen. Het komt erop neer dat je in een klein groepje met andere reizigers gaat reizen. De kosten, zoals taxi's en ander vervoer of gidsen, worden gedeeld met de medereizigers. Bovendien biedt deze soort van reizen je veel vrijheid. Je bent niet gebonden aan een groep. Omdat join-in reizen een nieuw concept betreffen, gaat Your Planet van start met slechts een beperkt aantal reizen, een daarvan is de Transmongolie Express. Kijk voor meer informatie en online boeken op Your Planet Travel.
Lees tevens meer informatie over reizen met de Transmongolië Express

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Voor iedere subscriber doneren wij jaarlijks aan een natuurproject!