Ga naar content

Review Fjällräven Vardag Lite Fleece M

De Vardag Lite Fleece M is een comfortabele fleece sweater, geschikt voor allerlei soorten buitenactiviteiten. Wim van Schaik mocht van Fjällräven de herentrui testen en deelt zijn bevindingen. 

Pluspunten Vardag Lite Fleece M

Een heerlijke trui om de natuur in te trekken, dat is de Fjällräven Vardag Lite Fleece. De lente en herfst zijn perfecte periodes voor het dragen van tussenlagen en een fleece truitje is daar uitermate voor geschikt. De fleece heeft een eenvoudig ontwerp en is bijzonder functioneel voor een wandeling in de natuur. 

Outdoor fleece trui
Deel op Pinterest

1. Zachte stof

De sweater is behaaglijk en zacht van stof, gemaakt van gerecycled polyester.

2. Gewicht

De Vardag is tevens licht in gewicht en dun, hierdoor ook makkelijk in de rugzak mee te nemen en ook onder een jack te dragen. Maat M weegt 313 g.

3. Ritsen

De rits loopt tot de helft van het voorpand. In de hals eindigt de ritssluiting in de stof, waardoor dit geen irritatie geeft als de sweater hooggesloten is. 

Rits bij kraag
© Naturescanner
Deel op Pinterest

4. Zakjes

De grote kangoeroe zak is links en rechts voorzien van een rits. Er bevindt zich nog een klein binnenzakje aan de rechterkant.

5. Trekkoord

Een koord in de zoom completeert deze fijne fleecetrui. Deze touwtjes zitten aan de onderkant.

Tijdloos design

Net als de meeste kleding van Fjällräven is het eenvoudige ontwerp tijdloos, evenals de verkrijgbare kleuren: olijfgroen, antraciet grijs en Alpine blauw.

Vardag Lite M
Deel op Pinterest

Een fijne fleece sweater voor de wat koelere zomerdagen of als tussenlaag tijdens een wandeling in voor- of najaar. Dit alles met veel draagcomfort!

Heb je nog vragen over de Vardag Fleece van Fjällraven? Stel ze gerust aan me via Instagram.
Dit product was een gift van Fjällräven om te testen voor gebruik.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!