Ga naar content

Zeilen bij Kaapverdie

Kaapverdië is een schitterende bestemming voor een natuurreis. Ook op het water is het puur genieten van zon, water en vogels. Wil je meer weten over het vasteland van de eilanden, lees dan meer over de natuur op Kaapverdie.

Zeilen Kaapverdië

Ga mee met een luxe yacht voor een onvergetelijke zeilvakantie bij de Kaapverdische Eilanden, onder begeleiding van een eigen schipper. Vaar rond Sao Vicente Island en naar andere eilanden, van het tropische Santa Antao eiland tot de witte zandstranden van Santa Luzia. Je kunt een zeilreis naar Kaapverdië combineren met een luxe verblijf.

Aan boord van een driemasterschoener

De tall ship Oosterschelde is de laatste driemasterschoener van een enorme vloot die begin 20e eeuw voor Nederland voer. Het schip is het grootste gerestaureerde zeilschip van Nederland en vormt hiermee een monument voor de scheepsbouw. En het meest bijzondere aan al deze weetjes; het is mogelijk om aan boord van dit zeilschip mooie reizen te maken. Ook vaart het schip naar de Kaapverdische eilanden.

Eilandhoppen Kaapverdië

Zeilen is een fantastische manier om verschillende Kaapverdische eilanden in één reis te ontdekken. Vaar van eiland naar eiland en maak de leukste excursies. 

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!