Ga naar content

Moldavië

Wij hebben als doel om alle natuurgebieden in de wereld te belichten. De site werd recent opgericht en wij zijn nog volop bezig om alle informatie over Moldavië zo goed mogelijk te verzamelen. In de komende maanden vind je hier dus meer informatie over Moldavië en over de natuur in het land.

Moldavië reis

Moldavië is een ongerepte reisbestemming, en herbergt nog veel mooie pareltjes. Het land staat bekend om de wijn en je kan er vele oude kloosters en andere historische gebouwen bezoeken.

1. Excursies

Bekijk alle tours en excursies in Moldavië op Viator. Sinds kort biedt ook Get Your Guide een leuke excursie aan in Moldavië.

2. Groepsreis

Djoser heeft dan weer een avontuurlijke groepsreis naar Moldavië. De zeer afwisselende rondreis door het land brengt je langs eeuwenoude historische bezienswaardigheden en prachtige, pure natuur. Moldavië is nog authentiek en heeft niet teveel te lijden gehad onder de verscheidene oorlogen die het land teisterden. Maar het heeft ook nog niet te lijden gehad aan toeristen, want het is een nog volkomen onontdekt land voor het massatoerisme. Naast mooie natuur kan je in Moldavie terecht voor heerlijke wijnen en gastronomische lekkernijen. Bezoek zeker ook enkele prachtige oude klooster.

Meer weten over reizen naar natuurgebieden in de regio, bekijk dan ook de teksten en aanbiedingen voor vakanties naar de overige landen. Het is aanbevolen om de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te lezen alvorens je een vakantie naar Moldavië boekt.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Feedback geven