Ga naar content

Foto op canvas

Het maken van verre reizen naar bijzondere bestemmingen en adembenemende landschappen… Het is een droom van velen. Tijdens de reis leggen we alles vast om het maar niet te vergeten. En zijn we weer thuis, dan kijken we natuurlijk graag terug op deze ervaring. Toch komt het daar niet altijd van. Het leven gaat door en tijd om een fotoboek erbij te pakken hebben we maar zelden.

Zorg er daarom op een andere manier voor dat jij jouw reizen elke dag nog voor je ziet. Hang jouw avontuur aan de muur! Laat je foto afdrukken op canvas. Wil je weten hoe, lees dan dit artikel.

Herinneringen en momenten vastleggen

Wil je jouw favoriete herinneringen terug laten komen in jouw interieur, dan is het allereerst belangrijk om de herinneringen vast te leggen. Hiervoor kan je een camera gebruiken. Gelukkig hebben vrijwel alle moderne telefoons tegenwoordig ook een vrij goede camera. Hiermee kan je dus ook beginnen.

Avontuur aan de muur
Deel op Pinterest

Maak er een gewoonte van om foto’s te maken tijdens de mooie momenten die je meemaakt. Dit kan van alles zijn. Leuke feesten en gelegenheden, maar ook een gezellige avond op de bank of een leuk etentje. Je hoeft echt niet de hele tijd op je telefoon te zitten of achter je camera te schuilen. Maak een aantal foto’s en geniet daarna echt van het moment. Zo wordt de herinnering nog mooier.

Favoriete herinneringen terug laten komen in jouw huis

Vervolgens is het leuk om de herinneringen terug te laten komen in jouw huis. Heb je een aantal foto’s gemaakt, selecteer dan de leukste foto’s om te gebruiken. Vaak maak je meerdere foto’s achter elkaar met een digitale camera. Het is niet nodig om alle dubbele foto’s te bewaren. Bovendien neemt dit onnodig geheugen in op je telefoon of camera.

Foto's op canvas
Deel op Pinterest

Weet je welke foto’s je wil gebruiken, dan is het tijd om een manier te kiezen om de foto’s te bewaren. Laat de foto’s bijvoorbeeld op fotopapier afdrukken en koop een aantal leuke fotolijstjes. Je kan de lijstjes met jouw foto’s ophangen aan de muur of neerzetten. Er is vast wel een leeg tafeltje of plekje in een kast waar een lijstje kan staan. Ook kan je een plankje aan de muur hangen en daar foto’s op zetten.

Wil je veel verschillende foto’s op een plek bewaren, kies er dan voor om een fotoalbum te maken. Hierin leg je al jouw herinneringen vast. Het fotoalbum zelf kan je ook als decoratie neerzetten. Dit kan bijvoorbeeld in de boekenkast of op een plankje.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!