Ga naar content

Volg en Win!

Op naar 5000 volgers op Instagram! Zodra we die bereiken, verloten we een Weekend voor 2 in een Tiny House bij EuroParcs Hooge Veluwe onder onze volgers.

Weekend in een Tiny House

Win een weekendje weg voor 2 personen in een Tiny House bij EuroParcs de Hooge Veluwe. Een prachtig verblijf in de natuur. 

EuroParcs de Hooge Veluwe is een prachtig vakantiepark bij Schaarsbergen, aan de rand van nationaal park de Hoge Veluwe. Er is een binnen- en buitenzwembad, restaurant en fitness- en wellnessruimte. Vanuit je Tiny House loop je zo de natuur in. 

Hoe kan jij winnen? 

Al wat je hoeft te doen, is ons volgen op Instagram. Volg je ons al, dan neem je automatisch deel.
Wil je je winkansen vergroten? Tag #naturescanner in jouw posts met natuurfoto's. Of moedig andere mensen aan om ook mee te doen door ze te taggen onder onze instagram post. Succes!

Hoge Veluwe
© Naturescanner
Deel op Pinterest

Voorwaarden actie

De actie vindt plaats onder volgende voorwaarden:

  • Verblijf dient voor 31-12-2022 ingewisseld te zijn. Is alleen in te wisselen buiten de reguliere schoolvakantie- en (nationale) feestdagen periodes.
  • Voor deze actie zijn een beperkt aantal Tiny Houses beschikbaar op het park, dus het weekend is op basis van beschikbaarheid.
  • Weekend verblijf is vanaf vrijdag 15.00u tot maandag 10.00u en mag ook midweek zijn (maandag 15.00u tot vrijdag 10.00u)
  • Onze algemene voorwaarden voor prijsvragen zijn ook van toepassing.
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!