Ga naar content

Video's

Vakantie in Noorwegen

Natuurbeleving in Noorwegen. Reis met ons mee door de natuur in Noorwegen: langs watervallen, fjorden, hoogvlakten en bergen.

Noorwegen met Buro Scanbrit

Deze korte video geeft een goed beeld van de natuur die je zal zien tijdens een autovakantie in Noorwegen. Rijd langs watervallen en hoge bergen, wandel over een gletsjer en achter een waterval door, maak een van de mooiste treinritten van Europa en geniet van spectaculaire vergezichten over de fjorden. Wil je dit zelf ervaren? Vraag dan nu een gratis Noorwegen brochure van Buro Scanbrit

Sneeuwwandelen met SNP

Trektocht in Espedalen in Noorwegen. Een zeer gevarieerde winterreis in Noorwegen. Op de sneeuwschoenen verken je het betoverende witte landschap, de bossen en bergen. Wissel het wandelen af met langlaufen of leuke winterexcursies. Bekijk de reizen van SNP Noorwegen.

Vakantie met het gezin

In dit filmpje van Buro Scanbrit ontdek je de mogelijkheden voor een actieve vakantie met kinderen in Noorwegen. Raften, kajakken, cruisen in de fjorden, sneeuwpret of wandeling op een gletsjer, hiken in de natuur en een vuurtje stoken bij het huisje.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!