Ga naar content

Kwartaalactie NKBV

Hou jij ook zo van de bergen, zowel in de zomer als in de winter? Dan is deze actie wat voor jou. In de laatste 3 maanden van 2021 heeft de NKBV, de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging, een leuke Kwartaalactie.

Met deze actie word je lid van de NKBV voor slechts € 5 en ontvang je een paar RAB handschoenen, t.w.v. € 25,-. Ben je lid? Dan sluit je heel voordelig de NKBV-reisverzekering af en/of koop je de klimjaarkaart met 50% korting.

NKBV

De vereniging brengt mensen met een passie voor klim- en/ of bergsporten bij elkaar. Als lid geniet je van diverse voordelen, waaronder korting op overnachtingen in berghutten en een goedkope, maar zeer goede reisverzekering, met een volledige dekking voor bergsporten. Daarnaast stelt de NKBV zeer goede informatie ter beschikking over bergsport en krijg je Hoogtelijn, het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland, thuis toegestuurd.

Actie - Word nu lid voor € 5 en ontvang Geon Glove handschoenen van RAB t.w.v. € 25 cadeau.

1. Word lid voor € 5,-

Als je nu lid wordt voor € 5 (normaal € 52,50) voor de laatste maanden van 2021, ontvang je RAB handschoenen cadeau! Als NKBV-lid draag je bij aan behoud en onderhoud van wandelpaden, routes en hutten in de bergen. Bezoek je deze winter nog een berghut? Dan ontvang je als dank voor het lidmaatschap tot 50% korting op je overnachting.

2. Reisverzekering voor € 17.50

De reisverzekering met bergsportdekking van de NKBV werd speciaal voor de leden ontwikkeld. Ze biedt een dekkingsperiode van 60 aaneengesloten dagen en dekt daarnaast alles wat een normale doorlopende reisverzekering dekt, plus een extra dekking voor bergsportrisico’s.

Ook winteractiviteiten en zelfs off-piste activiteiten zijn gedekt. Bestaande en nieuwe leden kunnen de NKBV-reisverzekering heel voordelig afsluiten. In de laatste maanden van dit jaar kost de reisverzekering nog maar € 17.50 (normaal tarief € 38.75).

3. Klimjaarkaart voor € 10,-

Ben jij al lid van de NKBV en ga je binnenkort klimmen in de klimgebieden in de Ardennen? Dan kun je voordelig de klimjaarkaart aanschaffen voor € 10 (normaal tarief € 20). Met deze kaart heb je toegang tot de grootste en mooiste klimgebieden van het land. Dat zijn er inmiddels 31! De NKBV draagt ieder jaar meer dan € 100.000 bij voor de toegang van Nederlandse klimmers en voor het onderhoud van deze prachtige klimgebieden. Als klimjaarkaarthouder ondersteun je dus mee het onderhoud van de routes.

Voordelen voor NKBV-leden

De NKBV zet zich in voor bereikbaarheid, onderhoud en ontwikkeling van de klim- en bergsport voor iedereen. De vereniging doet dit samen met andere partners, vrijwilligers en leden. Ook jij kunt lid worden van de NKBV! Met je contributie draag je bij aan het onderhoud van de bergpaden en hutten in de Alpen.

Maar er zijn meer voordelen:
- Je profiteert van veel korting op ruim 1.200 berghutten in Europa. Scheelt je al gauw de helft!
- Je kunt voordelig een uitgebreide reisverzekering afsluiten voor al je bergsporten.
- Je hebt toegang tot reizen en cursussen uit het Bergsportreizen-programma.
- Vijf keer per jaar valt het magazine Hoogtelijn op je mat, het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland.
- Je krijgt korting bij Bever!

Actievoorwaarden

Je krijgt de RAB handschoenen wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap.
De actie geldt ook voor gezinsleden.
De actieprijs voor het lidmaatschap is geldig voor alle soorten leden.
e kunt alleen gebruik maken van deze actie onder voorwaarde dat je ook in het kalenderjaar 2022 lid blijft.
De actieprijs voor de reisverzekering is geldig voor leeftijden vanaf 5 jaar.
De actie is geldig van 1 okt t/m 31 dec 2021 en zolang de voorraad strekt.
Cadeau is niet inwisselbaar voor geld.

NKBV Kwartaalactie

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!