Ga naar content

Ervaringen Europagaai

Europagaai organiseert kajakreizen op de mooiste plekken in Europa, zoals in Slovenië, Corsica en de Pyreneeën, en soms ook daarbuiten, zoals in Peru. Kies voor een meerdaagse cursus wildwaterkajakken, packraften of raften en leer de juiste technieken aan! Tijdens de reizen krijg je ook voldoende tijd om op eigen houtje lekker het water op te gaan.

Verder geeft Europagaai ook cursussen in Nederland, zoals eskimoteren (rechtop komen in je kajak na omslaan), freestyle- en brandingkajakken.

Heb jij gereisd met Europagaai? Laat hieronder dan je mening achter!

Bekijk Europagaai

door Lars op geeft een 5.00

Professionele organisatie met ervaren instructeurs. Dat heeft mij als beginner erg geholpen. Het is geweldig om een week buiten te zijn met veel actie en erna ook nog iets nieuws te hebben geleerd.

door Minke op geeft een 5.00

Mijn familie kan heerlijk genieten van een weekje kajakken met Europagaai en ik ga graag mee ondanks dat ik niet vaar. In de omgeving is genoeg te doen en elke keer tref ik in de week niet varende mede-reizigers van cursisten die wel iets willen ondernemen. Deelname aan de gezamenlijke activiteiten buiten het kajakken om is nooit een probleem.

door Mark op geeft een 5.00

Ik ben in 2022 voor het laatst als cursist mee geweest met Europagaai naar Slovenië. De Soca is een prachtige rivier met kraakhelder water. De instructeurs gaven mij een veilig gevoel op het water. De instructie was helder en duidelijk. We zaten op een fijne camping “Kamp Soca” . Deze was schoon en op mooie locatie langs de rivier. De sfeer op het kamp is relaxed en gezellig. Ik vond snel aansluiting bij de groep. Ik kan dit iedereen aanraden.

Logo van Europagaai
3 personen geven Europagaai een
5.0
Contact Dorpsweg 6
1697 KA Schellinkhout
www.europagaai.nl
info@europagaai.nl
06-30711447

Deel jouw ervaring met Europagaai

0
Wordt niet getoond op de site

Top 4 meest bekeken advertenties van Europagaai

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!