Ga naar content

Primus Kuchoma Grill

Het buitenleven roept! Niets is voor ons heerlijker dan met vrienden of familie buiten te eten. Voor de tent op de camping, of gewoon bij ons in de tuin. In deze review van de Primus Kuchoma Grill beoordelen we een lichtgewicht gasbarbecue, die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Makkelijk mee te nemen naar de camping of op een outdoor avontuur

De draagbare barbecue weegt slechts 4,6 kg en past makkelijk in de auto. Hij is 44 cm x 15,6 cm x 30,6 cm. Zelfs in een fietstas zou je hem kunnen meenemen. Je kunt er op bakken voor 1 tot 10 personen.

De grillplaat heeft anti-aanbaklaag.

Perfecte grill met vrienden

Wil je deze sportzomer een keer lekker buiten zitten met vrienden voor de aanvang van de wedstrijd? Dan is dit ideaal!

Aan de slag

De grill rust op twee poten. Het is even opletten dat deze tot het uiterste uitgeklapt zijn, want de eerste keer dat ik hem op ging zetten klapte hij terug dicht. Zodra het toestel stabiel staat kan je het dekstel van de grillopenen door de handgreep 90 graden te draaien. Op dat moment kan je ook de gascontainer aan de regelaar koppen door deze zo ver mogelijk met de hand te schroeven in een vaste draai.

Het gas kan je ontsteken door de knop te draaien en de ontstekingsknop in te drukken.

Bakken maar

Wanneer je het vlees of groenten gaat bakken, gebruik dan houten of plastic keukengerei

Freedom to explore

Onderhoud en veiligheid

Gebruik de grill altijd op veilige afstand van muren en daken. Men raadt een minimale afstand van 50 cm aan. Verplaats het toestel nooit als het gas aan staat, dus altijd eerst gas uit, dan verplaatsen.

Bij het opbergen moet de gasfles losgekoppeld zijn van de grill en moet het hele apparaat schoon en droog zijn. De grillplaat moet altijd met de hand schoongemaakt worden. Je kunt het rooster van de grille verwijderen en de druppelbak eraf halen. Gebruik geen staalspons of andere materialen die het oppervlak kunnen beschadigen. 

Wil je het gaspatroon vervangen, doe dit dan bij voorkeur buiten en niet in de buurt van vuur of andere mensen.

Gaspatronen

Gascontainers met de aanduiding 2202xx - 2206xx of 2207xx

Beoordeling

Voordelen
- Handig en compact
- Mooie uitstraling met houten handvat
- Licht
- Bakt goed en snel
- Makkelijk schoon te maken

Nadelen
- Pootjes konden iets steviger zijn

Over Primus

Primus is een Zweeds merk, dat werd opgericht in 1892. Aanvankelijk waren zij gespecialiseerd in branders. De producten worden in Europa gemaakt. Wil je zelf deze grill bestellen dan kan dat via de officiële Primus site

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!