Ga naar content

Coleman Cooking Stand

De Coleman Cooking Stand is absoluut een gamechanger voor elke outdoor campingchef. Met een prijs van € 159,99 biedt dit multifunctionele product een handige opklapbare tafel / kastje op stahoogte, perfect voor het plaatsen van een tafelmodel kooktoestel of een grill voor de camping.

Wij mochten het kampeer kookmeubeltje testen. Aangezien we ook al een tent, Camping Kitchen 2 en stoelen van Coleman hebben, is hiermee onze kampeeruitrusting compleet. 

Op de campgin
© Naturescanner
Deel op Pinterest

Windscherm

De zijwanden zorgen voor extra bescherming tegen windvlagen, waardoor koken ook mogelijk is wanneer er wat wind staat. Het slimme ontwerp omvat ook een handige opslagplek voor gascilinders of cartouches, waardoor het kooktoestel altijd brandstof heeft.

Metalen ring voor vuilzak

Een handige metalen ring aan de ene kant maakt het gemakkelijk om een vuilniszak te bevestigen. Wat we wel missen is een deksel ter bescherming van wespen.

Werkblad

Het werkblad aan de andere kant van de keuktafel is geschikt voor het snijden van ingrediënten.

Opbergruimte

Er is ook goed nagedacht over opbergruimte, met twee planken, voorzien van een handige textielhoes. 

Coleman opberg
© Naturescanner
Deel op Pinterest

Gewicht

Het enige nadeel is dat je het kookmeubel niet makkelijk mee kunt verhuizen van de ene naar de andere kampeerplek. Het is dus naar mijn inziens wel echt bedoeld voor mensen die op een vaste plek verblijven. 

De Coleman Cooking Stand is handig voor iedereen die van koken en kamperen houdt. Praktisch, duurzaam en goed doordacht - deze stand maakt buiten koken tot een waar genot. 

Lees meer over de Coleman Cooking Stand op de officiële website van Coleman. 

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!