Ga naar content

Ervaringen / tips Kleine Sunda Eilanden

Hoe beoordeel jij jouw vakantie op de Kleine Sunda eilanden? Deel jouw ervaringen en reviews. Wat vind jij het mooiste Kleine Sunda eiland? Lees ook de vakantieverhalen en scores van andere natuurliefhebbers. Hoe beoordelen zij hun rondreis naar de Kleine Sunda eilanden? Welk eiland raden zij aan om te bezoeken? Lees hun tips. door Jan-Pieter op

Beste Jean,
ik zou je ook graag nog een vraag willen stellen,
ik ben ook erg geïnteresseerd om een reis naar de kleine soenda eilanden te maken in september, in gezelschap van een gids.
ik ben even benieuwd wat je van de omgeving vond, dit aangezien september bekend staat als de laatste maand van de droge periode.
hoe moet ik me het landschap dan voorstellen, totaal geen groen landschap oid, of valt dit best mee?
U helpt me er erg veel mee! Bedankt voor uw reactie.
mvgr
Jan-Pieter

door jean castermans op

De Kleine Sunda eilanden is een prachtige bestemming. Ga zeker niet op eigen initiatief naar ginder maar wel met begeleiding. Zelf zijn wij met een Nederlands reisagentschap geweest. Probeer zeker met maximaal 12 reisgenoten te vertrekken.
De accommodaties zijn heel basic: meestal geen warm water of soms zelfs geen elektriciteit.
De verplaatsingen gebeuren in een zeer degelijk busje maar de afstanden die moeten overbrugd worden op wegen die er echt geen zijn kunnen lang duren. Dikwijls wordt er gestopt om verder te voet te gaan, soms zijn er dan wel pittige op of afdalingen bij maar als je een beetje sportieve achtergrond hebt is dit totaal geen probleem.
Groetjes,
Johnny

door Marit op

Beste Jean,
Ik heb dezelfde vraag als jij 2 jaar geleden.
Ik wil graag juli /aug 2015 met man en 3 tienerzonen (18, 16, 15) een avontuurlijke rondreis gaan maken naar de Kleine Soendaeilanden. Welke organisatie is de avontuurlijkste, doet ook wat sportieve leuke dingen en heeft aardige accommodaties en is individueel reizen ook aan te raden? Ik zou heel graag horen, dank!

door jean castermans op

Hallo,
in augustus / september willen mijn dochter (33 jaar) en ikzelf (56 jaar) een avontuurlijke rondreis maken naar de Kleine Soenda eilanden. (23 dagen).
Graag allerhande tips zoals welke organisatie behoort tot de avontuurlijkste en/of is individueel reizen naar ginder ook aan te raden?
Bedankt

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!