Ga naar content

Wat te doen in Arizona?

Activiteiten in Arizona

Arizona is een van de meest bezochte Staten van Amerika. Wat is er dan zoal te zien en te doen in Arizona? De hoogtepunten zijn de bijzonder indrukwekkende natuurparken, zoals de Canyons en woestijnen. Een roadtrip langs de highlights van Arizona is een reis om nooit te vergeten: het imposante landschap laat een onwisbare indruk op iedere reiziger. In de meeste nationale parken worden allerhande excursies aangeboden, zoals paardrijden, hiken, sportvissen en quadrijden. Op onze algemene pagina lees je alles over de mooiste plekken in Arizona en wat je er zeker moet zien! Daarnaast geven we leuke reistips, zoals de bouwstenen van SNP. Heb jij ook nog leuke tips over activiteiten, excursies en tours, deel deze dan hieronder met andere reizigers.
Reis jij binnenkort naar Arizona? Denk dan om  ESTA aanvragen.

Afbeelding voor Wandelen in de Grand Canyon
Ontdek de mooiste plekken van de Grand Canyon te voet. Daal wandelend af in de Canyon en ervaar deze bezienswaardigheid op een geheel andere manier.
Afbeelding voor Paardrijden in Monument Valley
Te paard door de Wild Wild West in Arizona! Voel jezelf een echte Indiaan tussen de rode rotsen van Monument Valley. De indiaanse gids vertelt je...
Voor iedere subscriber doneren wij jaarlijks aan een natuurproject!