Ga naar content

Ervaringen IDTravel

IDTravel is o.a. gespecialiseerd in Berghuttentochten. Daarin is IDTravel de grootste aanbieder in de Benelux. Tevens organiseert IDTravel skisafari’s ook een uniek product. Een ruime keuze aan fiets- en wandelreizen met bagagetransport completeren het aanbod van deze reisorganisatie. Voor een reis op maat en een uitstekende, persoonlijke, service ben je bij IDTravel aan het goede adres. Het motto: kwaliteit hoeft niet duur te zijn.
Heb jij ervaringen met IDTravel, deel dan jouw review en beoordeling!

Bekijk IDTravel

door M vd Brand op geeft een 0.00

Door slecht weer konden wij onze voorlaatste dag in Noord Italië niet lopen. De dame van berghut Dorigoni informeerde bij ons hotel of wij een dag eerder konden terugkomen op de bestaande boeking.

Dat was voor t hotel geen probleem. En dus zijn wij afgedaald, nadat we ook netjes onderhandeld hadden dat we in de hut nog wel betaalden voor de overnachting maar geld terugkregen voor het eten.

Beneden aangekomen bleek dit niet acceptabel voor IDTravel. Hierdoor moesten we een nacht extra betalen in t hotel. Op zich geen probleem, we wilden toch wel een extra nacht blijven, maar we werden zeer onheus te woord gestaan na telefonisch contact met IDtravel. Van enige flexibiliteit was eveneens geen sprake. Het gaf ons het gevoel dat we door zowel de hut als IDtravel, nadat we in de ochtend meenden eea netjes te hebben geregeld, alsnog te grazen zijn genomen.

Logo van IDTravel
1 personen geven IDTravel een
0.0
Contact ID Travel
Mommersteeg 56
5254VM Haarsteeg

Deel jouw ervaring met IDTravel

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van IDTravel

Feedback geven