Ga naar content

wAARDEvol reizen naar Namibië

wAARDEvolle initiatieven in Namibië

Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet alleen geniet van je vakantie in Namibië, maar ook wat bijdraagt aan de lokale natuur? Bekijk eens onderstaande natuurbeschermingsreis.

1. Natuurbescherming met All for Nature Travel

Namibië heeft natuurbescherming in de grondwet opgenomen. De succesvolle Conservancy strategie werpt zijn vruchten af en je ziet het wildlife terugkeren buiten de nationale parken. Op deze unieke selfdrive rijd je zelf en krijg je een bevoorrecht inzicht in de bescherming van de zwarte neushoorn en de cheeta in Namibië. 

Ga met experts van de Save the Rhino Trust te voet op zoek naar de neushoorn. Kijk achter de schermen bij het Cheetah Conservation Fund en verblijf in de comfortabele Cheetah View lodge. Ook de belangrijkste hoogtepunten van Namibië worden aangedaan. Bekijk deze reis bij All for Nature Travel.

wAARDEvolle reis Namibië
Deel op Pinterest

2. Rhino Rangers

Het project Rhino Rangers is in het leven geroepen om stroperij in Namibië tegen te gaan. Met dit project worden onder andere de zwarte neushoorns in de regio Kunene beschermd, de enige nog écht wild levende zwarte neushoorns. In het begin werkten er alleen mannelijke rangers bij het project, maar vandaag de dag wordt een deel van het team gevormd door vrouwen. Een belangrijke stap in de vrouwenemancipatie in Namibië! Deze vrouwen doorbreken stereotypen en zijn een bron van inspiratie voor andere vrouwen.

3. Compenseer jouw vlucht naar Namibië

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!