Ga naar content

wAARDEvol reizen naar Oeganda

Oeganda is een nog relatief onbekend land in Afrika, maar wie de natuur en de mensen eenmaal heeft leren kennen kan beamen dat het geweldig is. Een land om te koesteren. Daarom laten we zien wat je op reis kunt doen om iets toe te voegen aan het land, de natuur en de community.

Duurzame initiatieven in Oeganda

Waar kan je aan denken als je een waardevolle reis wil maken? Bekijk onderstaande ideeën!

1. Sisterhood Safari Matoke Tours

Met de reis Sisterhood Safari van reisorganisatie Matoke Tours draag je bij aan een betere positie van vrouwen in Oeganda. Matoke Tours heeft een opleiding opgezet om vrouwen in Oeganda aan te moedigen hun dromen waar te maken en hen op te leiden tot volwaardige reisleiders. Daaruit komt de Sisterhood Safari voort. Een prachtige rondreis langs alle highlights in Oeganda, begeleid door Oegandese vrouwen. Een reis door vrouwen, voor vrouwen.

wAARDevol Oeganda
© Matoke Tours
Deel op Pinterest

Je gaat samen met andere vrouwen op pad door de natuur van Oeganda (en een beetje Rwanda). Alle hoogtepunten komen voorbij, zoals Volcanoes NP, Kigali, Lake Mutanda, Queen Elizabeth, chimpansee trekking, optionele gorilla trekking en nog veel meer. Kortom, een reis waarbij jij geniet van de natuur en de positie van de Oegandese vrouw verbeterd wordt. Super waardevol! Bekijk de Sisterhood Safari bij Matoke Tours.

2. Compenseer je vlucht

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!