Ga naar content

Campings in Noord-Holland

Jij gaat kamperen in Noord-Holland! Dan ben je natuurlijk op zoek naar de leukste campings in de provincie. Wij tippen kleinschalige campings midden in de natuur, maar ook de wat grotere familiecampings waar de natuur alsnog dichtbij is en je op een bijzonder plekje kan slapen. Een leuke mix van luxe en back to basic. Soms met leuke extraatjes zoals een zwembad of glamping accommodaties, soms echt één met de natuur. Maak jouw kampeervakantie tot een succes met onze tips!

1. Glampings Noord-Holland

Ga jij graag voor die campingervaring met nét dat beetje extra luxe? Kijk dan eens naar de vele glampingopties in de provincie. Slaap bijvoorbeeld voor een nachtje in een luxe tent! 

Safaritent

Gelijk een lekkere binnenkomer: slapen in een safaritent. Dit is ideaal voor gezinnen die het gezellig vinden om te kamperen, maar geen zin hebben in het gedoe van het opzetten. Ook voor met een vriendengroep of lekker samen is het een relaxte manier van kamperen in Noord-Holland. Bekijk de opties: 

   Ook als je niet in een tent wil slapen, zijn er genoeg andere glamping opties te vinden. Ga bijvoorbeeld slapen in een boomhut in Noord-Holland, vertoef op een kampeervlot of breng een nacht door in een camping pod of wijnvat.

   2. Familiecampings Noord-Holland

   De campings van Ardoer zijn wat groter van formaat met voorzieningen zoals een zwembad (binnen of buiten), speeltuin, restaurant etc. Echte kindvriendelijke campings in Noord-Holland die garant staan voor een leuke vakantie met het gezin. Ardoer heeft drie leuke campings in Noord-Holland waar je zowel een eigen tent of caravan/camper kan neerzetten als kiezen voor een glamping accommodatie zoals een trekkershut, blokhut of strandhuisje. Of slaap in het zogenaamde vogelnestje:

   Kindvriendelijke camping Noord-Holland
   Luxe gezinscamping
   © Ardoer
   Deel op Pinterest

   Een andere aanrader voor kinderen met gezinnen, is slapen tussen de dieren op een camping van FarmCamps.

   3. Kleine camping Noord-Holland

   Als liefhebbers van rust en ruimte geven wij altijd de voorkeur aan een kleinschalige camping. Jij ook? Neus dan eens rond bij Campspace. Hier vind je een overzicht van mini-kampeerterreinen bij mensen thuis. De voorzieningen zijn vaak basic, maar daar krijg je wel een rustige en unieke campingervaring voor terug. De drie leukste:

    Veelgestelde vragen

    Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!